Nemo Dive Club Hotel

Nemo Dive Club Hotel | klein, gezellig duikershotel

Reis samenstellen

Nemo Dive Club Hotel

Safaga Egypte

Vanaf: € 875

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Ontdek duiken in Safaga
  • Gezellig kleinschalig resort
  • Nederlands management
  • Eigen huisrif

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Nemo Dive Club Hotel Safaga

Nemo Dive Club & Hotel in Safaga is gelegen aan de kust van Egypte met eigen strand en zwembad en op loopafstand van de Marina Safaga en het ‘oude’ Safaga. Het hotel beschikt over een suite voor twee personen en 30 tweepersoonskamers. De kamers zijn allemaal voorzien van douche, wc, airco en balkon. Op de begane grond is de duikshop en het Grand Café gevestigd. Op de vierde verdieping bevindt zich het dakterras met een prachtig uitzicht over de zee, de bergen en Safaga.

Nemo Dive Club Hotel | duikschool

Nemo Dive Club Hotel staat onder Belgisch en Nederlands management. Zij hebben vele jaren ervaring in de duiksport. Elke dag worden er bootduiken georganiseerd naar verschillende duikplaatsen in Safaga en omstreken. Hiervoor gebruikt Nemo een eigen boot. Voor de deur van het hotel ligt een eigen huisrif. Duiken onder vrienden met persoonlijke aandacht.

Nemo Dive Club Hotel | huisrif

Nemo Dive Club Hotel is blij met zijn eigen huisrif dat ideaal is voor (macro-)fotografen en dat we tevens voor opleidingen gebruiken. Het is ook een ideale plek om nachtduiken te maken. Het is vol leven; je kunt er schildpadden vinden, maar ook keizersvissen, barracuda’s, gitaarroggen, grote baarzen, naaktslakken en nog veel meer. Op elk gewenst moment kun je je uitrusting aantrekken om direct vanaf het strand een duik te maken. Zwemmend over het zeegras naar het eigenlijke huisrif moet je beslist uitkijken naar de zeepaardjes die zich hier schuilhouden. De diepte bedraagt maximaal 15 meter.

 

8-daagse duikreis Nemo Dive Club Hotel
vanaf € 875 per persoon

  • Vlucht naar Hurghada (excl. ruimbagage)
  • 7 overnachtingen in een 2-persoonskamer
  • Volpension (ontbijt, lunch, diner)
  • 5 dagen duiken, 2 bootduiken per dag
  • Transfers

Nemo Dive Club Hotel | reisadvies op maat

Een reisvoorstel of meer informatie over de locatie en het duiken bij Nemo Dive Club Hotel gewenst? EWDR heeft een team van maatwerk specialisten in duikvakanties die graag eerlijk reisadvies geven. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Vliegticket Hurghada

Internationale vlucht vanuit meerdere
luchthavens in Nederland, Duitsland en België
excl. ruimbagageIn drukke periodes kan de vluchtprijs hoger liggen.
Vraag voor een actuele reissom een offerte op maat aan
ca. € 350 p.p.

Overige verblijfsduur| 1-persoonskamer en huisrif- of bootduiken op aanvraag.

*De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

Groepsreis duiken

Met een groep duiken bij Nemo Dive Club & Hotel in Safaga? Vraag bij EWDR jouw groepsofferte aan.

Nemo Dive Club Hotel | bootduiken

Vanuit Safaga zijn bootduiken mogelijk. We lichten er een aantal even uit, gewoon omdat ze zo mooi zijn.

Panorama Reef

Aan de noordkant ligt een plateau op een diepte van 25 meter met prachtige waaierkoralen en mooie tafelkoralen van Acropora. Hier vindt je vaak de  kingfish, tonijn en barracuda. Je kunt hier ook de “verzorger” van Panorama, een zeer nieuwsgierig napoleon tegenkomen. Op 27 meter is een scheur in de rots  met gigantische waaierkoralen en een school glasvissen, die hier hier zijn schuilplaats heeft. Op het plateau leven pijlstaartroggen, blue-spotted stingrays, koraalduivels en murenes. Tijdens je veiligheidsstop kun je lekker blijven hangen boven Anemone City.

Tobia Arbaa

Tobia Arba, ook wel “The 7 Pillars” genoemd, is een set van blokken op een diepte van 12 meter gerangschikt van oost naar west in vier rijen. Je kan gemakkelijk van de ene zuil naar de andere zuil duiken zonder zoeken. De pillars zijn bekleed met zachte koralen en is een aangename plek voor vis, zoals de schorpioenvis, krokodilvis en vele soorten meer. Octopus, murene, paling in open water, schaaldieren, zee-egels, zeesterren en Spaanse dansers zijn ook in het spel en niet te vergeten de veersterren. Magisch!

Middle Reef

Twee prachtige drift duiken zijn hier te maken op de oost en west hellingen van het rif. Prachtige drop-offs en rijke schotels van harde koralen en zachte koralen. Barracuda jeugdige en volwassen, schildpadden, haaien, adelaarsroggen. Op de zuidelijke punt bevindt zich een koraal tuin  met een fantastische labyrint bestaand uit koralen, holen en kleine grotten.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen