Naya Gawana Resort & Spa

Wereldklasse duiken bij Menjangan Island

Reis samenstellen

Naya Gawana Resort & Spa

Menjangan - Bali, Indonesie

Vanaf: € 1265

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Vlakbij Permuteran
  • Duiken bij Secret Bay en Menjangan Island
  • De beste steile wanden van Bali
  • Huisrifduiken gratis bij duikpakket

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Naya Gawana Resort & Spa

Het Naya Gawana Resort & Spa is gelegen in de noord-westhoek van Bali, vlakbij West Bali Nationaal Park. Te bereiken met een transfer van 3,5 uur vanaf Denpasar. Het is een prachtige route langs Kuta, Legian, Seminyak, Kerobokan en de centraal gelegen bergketen van Bedugul en Munduk. Dus het is absoluut geen straf om in een auto met chauffeur naar het resort gebracht te worden.

Na een ontvangst met welkomstcocktail kan de duikvakantie beginnen. Het resort is omgeven door een tropische tuin met infinitypool die wordt verwarmd door een thermale bron. Het restaurant met terras en traditionele Indonesische keuken biedt een prachtig uitzicht over de baai.

Accommodatie Naya Gawana Resort & Spa

Het Naya Gawana Resort & Spa heeft diverse accommodaties: een standaardkamer (3), Bay View Suites (17), Lumbung Suites (12) en Mangrove Suites (4).

Standaard kamer

Deze nette kamers bevinden zich bij de ingang van het resort. Uitgerust met een half open badkamer met douche en toilet, kleisje, minibar en klamboe. Aan de achterzijde hebben ze een ommuurde privétuin met stoelen.

Bay View Suite

De 13 Bay View Suites (2 persoons) en 4 Family Suites (max. 3 volw of 2 volw. en 2 kinderen)) liggen rondom de baai, waarvan de meesten een goed uitzicht op het water hebben. Deze accommodaties liggen het dichtst bij het duikcentrum. Tevens voorzien van een half-open badkamer, terras en privétuin.

Lumbung Suites

Deze prachtige traditionele suites met woonkamer en zonneterras zijn gelegen in het mangrovebos. De slaapkamer heeft 2 verdiepingen met een kingsize bed en een 2-persoonsbed. Tevens met grote badkamer en regendouche.

Mangrove suite

Een ruime accommodatie van 83m2 gelegen naast het mangrovebos. 1 slaapkamer met kingsize bed, airconditioning en een luxe badkamer. Tevens is er een kleine tuin met whirlpool aanwezig waarvan het 38 graden warme water uit een ondergrondse bron komt.

Duiken Naya Gawana Resort & Spa

In het resort bevindt zich een duikschool van Extra Divers zowel SSI als PADI gecertificeerd. In de baai ligt hun huisrif dat je na een stukje zwemmen kan bereiken. Je mag er onbeperkt duiken. Het is zeker vermakelijk voor een 1 of 2 duiken, helemaal bij laag water en een zicht van 30 meter. Voor het echte duiken kan je beter een duikpakket bijboeken. Met een toeslag van een paar euro duik je het summum bij macroparadijs Secret Bay en het beschermde gebied Menjangan Island met haar prachtige kliffen. Bij het arrangement zijn 6 duiken verdeeld over 3 dagen inbegrepen. Dit is inclusief lunch en drinkwater. Voor de overige dagen kan je bij ons een duikpakket boeken met meerdere duiken. Ook biedt de omgeving diverse mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Fiets- en wandeltochten zijn te boeken bij de receptie van het resort.

10-daagse duikreis Naya Gawana Bali
Vanaf € 1265 p.p.

  • Retourvlucht Amsterdam – Denpasar
  • Transfer luchthaven – Permuteran
  • 7 nachten in een standaard 2-persoonskamer
  • Verblijf obv logies en ontbijt
  • Welkomstcocktail
  • 10 bootduiken

EWDR is een gespecialiseerd duikreisbureau. Daarom is bij ons vanzelfsprekend ALTIJD een duikpakket bij de prijs inbegrepen.

 

* De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen