NAD Lembeh Resort

Jouw macro en muck stek in Lembeh!

Huisje

NAD Lembeh Resort

Vanaf: € 999

Lembeh, Indonesie

 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Eigen huisrif
 • Zeer ervaren duikgidsen
 • Uitstekend te combineren met Manado
 • Minahasa stijl bungalows

NAD Lembeh Resort

Het NAD Lembeh resort is een leuk en klein resort dat in het midden van de straat van Lembeh ligt. Het resort ligt in een tropische tuin en heeft uitzicht op de straat van Lembeh en de vulkanen op de achtergrond. Het NAD Lembeh heeft een eigen klein strand met zwart zand. De Bitung haven ligt om de hoek maar je hoort of ziet de haven niet. De eigenaren zijn bijna altijd zelf aanwezig om mee te duiken of te fotograferen en dat maakt het verblijf heel persoonlijk. Bij aankomst begint het arrangement met een diner in de avond, daarna dagelijks 3 maaltijden per dag tot aan ontbijt op de dag van vertrek. Bij het pakket van 7 nachten verblijf zijn 17 bootduiken inbegrepen. Dit zijn 3 bootduiken per dag op de volle dagen. Huisrif duiken bij Lembeh is gratis voor iedereen die 5 nachten of meer nachten in het NAD Lembeh Resort verblijft.

Accommodatie NAD Lembeh Resort

Het NAD Lembeh Resort heeft Seaview bungalows en Beachfront kamers. De 10 Beachfront kamers zijn simpel en netjes uitgerust. Het restaurant is op 1 minuut lopen. Voorzien van een airconditioning, warm water en Europees sanitair. Tevens is hier Wifi. Als je met een groepje vrienden bent, is dit wel het gezelligst omdat de kamers naast elkaar liggen. De kamers kijken uit over de jetty en het strand. De Seaview bungalows in typische Minahasa-stijl liggen iets verder weg van het restaurant en clubhuis. Ze hebben vanaf het balkon mooi uitzicht over de baai. Ze beschikken over airconditioning en een grotere badkamer dan de beachfront kamers.

Duikschool NAD Lembeh Resort

Bij het NAD Lembeh wordt er met maximaal acht duikers per boot en maximaal vier duikers per gids gewerkt. Geen haast, stress of drukte tijdens het duiken dus. De duikgidsen van het NAD Lembeh hebben samen duizenden duiken in de straat van Lembeh gemaakt en zijn in staat om allerlei bijzondere soorten voor je te vinden. Nitrox 32 is ter plaatse verkrijgbaar  voor $20 per dag. Een nachtduik of mandarinduik bij Lembeh wordt vanaf 2 personen georganiseerd tegen een toeslag van $ 48 p.p.. Het huisrif bij het NAD Lembeh Resort is open van 07.30 tot 19.30 uur. U dient uiterlijk om 20.00 uur uit het water te zijn. Maximum duiktijd is 75 minuten en 30 bar in de tank.

Dagelijks schema duiken bij NAD Lembeh Resort

06.30 uur Ontbijt
07.30 uur Vertrek met boot voor 2 ochtendduiken
Snacks en drinken tussen het duiken in
12.00 uur Lunch in het resort
14.00 uur Vertrek met boot voor 1 middagduik
04.30 uur Mandarinfish duik
(op een aantal vaste dagen per week)
17.45 uur Nachtduik

8-daagse duikreis NAD Lembeh Resort
vanaf € 999 per persoon

 • 8 dagen/7 nachten
 • Verblijf in 2-persoons Beachfront kamer
 • Volpension (3 maaltijden, snacks, koffie/thee/water)
 • 17 duiken incl. fles/lood/lucht
 • Onbeperkt huisrif duiken

Verblijfopties Lembeh

 7 nachten obv volpension* 17 duiken en onbeperkt huisrif
Beachfront room €  999 p.p.
Seaview room € 1115 p.p.

*Een verblijf van meer of minder dan 7 nachten is uiteraard mogelijk.

Vluchtopties Lembeh

Internationale vlucht naar Manado vanaf € 695 p.p.

Transfers Lembeh

Een transfer van Manado naar Lembeh en v.v. is € 32 per persoon. Aankomst op de luchthaven is tussen 07.30 en 16.00 uur. Andere tijden krijgen een toeslag voor de transfer of bij een late aankomst is een overnachting in Manado raadzaam.

Groepsreis Lembeh

Wil je met de duikschool of je buddy’s naar Lembeh, dan krijgt de 8e persoon hetzelfde duik- en verblijfspakket gratis.

Naar top van pagina