Moonima Liveaboard Malediven

Een mooie boot die de centrale route op de Malediven vaart.

Reis samenstellen

Moonima Liveaboard Malediven

Malediven

Vanaf: € 2029,- p.p.

Boot
  • 18 Duikers / 9 Cabines
  • En suite badkamers
  • Optioneel: Nitrox
  • Recent gerestaureerd

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

De luxe en comfortable Moonima liveaboard is 30 meter lang en heeft in totaal 9 cabines. De liveaboard is recent gerestaureerd. Elke cabine heeft een eigen badkamer en individuele airconditioning. De maximale bezetting op de boot is 18 duikers.

Aan boord van de Moonima heerst een ontspannen en gezellige sfeer. Tussen de duiken door relax je of op het hoofddek met overdekte loungebar en airco. Of op één van de twee zonnedekken.

Duiken wordt gedaan vanaf de Dhoni. Een kleinere boot die de hele reis met jullie meevaart en jullie boven op de duikstekken dropt.

 

8-daagse duikvakantie Moonima Liveaboard Malediven
vanaf € 2029,-  p.p.

  • Transfers luchthaven/liveaboard
  • 7 overnachtingen in een gedeelde cabine
  • Route: Best of The Maldives
  • Volpension
  • 2-3 duiken per dag

Op de boot zijn de volgende zaken inclusief: Drinkwater, Thee en (oplos)koffie, Maaltijden en Handoeken.
Te voldoen op de boot: Milieubelasting (6 USD per dag) en fooien
Exclusief: Alcoholische dranken, Lavazza koffie en frisdranken.

Optioneel:
Duikverzekering: 30 USD per week
WiFi Internet: 33 USD

12L Nitrox: 99 USD per week
15L tank: 77 USD per week
15L Nitrox: 165 USD per week

Het wordt aangeraden duikuitrusting en 15L tanks vooraf te reserveren i.v.m. beperkte voorraad.

Vaarroute: Best of the Maldives

Deze route begint en eindigt in Male. Je zal dagelijks gemiddeld 2 a 3 duiken maken. We bezoeken de beste duikspots op de centrale atollen, Zuid Male, Noord Ari, Zuid Ari, Vaavu, Meemu, Thaa en Laamu Atoll. Het zeeleven dat u kunt tegenkomen bestaat voornamelijk uit haaien, walvishaaien, manta roggen, adelaarsroggen, zee schildpadden en grote scholen vis. What’s not to like?!

Een kleine greep aan duikstekken tijdens deze duikreis…..

Maamigilli Beyru

Gelegen op de zuidpunt van Ari Atoll in het beschermde marine park van South Ari Atoll. Maamigili is een ondiepe en zeer gemakkelijke duik die echt super tof is, aangezien het bekend staat als de beste plek op de Malediven om ‘s werelds grootste vis te spotten. Walvishaaien kunnen het hele jaar door langs het rif cruisen. De meeste boten zoeken ze vanaf het oppervlak. Zodra ze worden waargenomen, gaan duikers het water in, dalen ze af en kunnen we echt duiken met de walvishaai. De gedragscode voor het ontmoeten van walvishaaien moet worden gevolgd en wordt altijd besproken tijdens de briefing.

Moofushi Kandu

Driftduik met kans om mantaroggen te zien zweven boven het reinigingsstation op een diepte van 14-25 meter. Als er manta’s zijn, gebruiken we onze rifhaken en blijven we hangen rondom het poetsstation. Witpuntrifhaaien zijn frequente bezoekers van het diepere deel van het reinigingsstation, blauwgestreepte snapper en fusiliers worden altijd gezien.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen