Mata Hari Beach Resort & Spa

Exclusieve Balinese bungalows

Reis samenstellen

Mata Hari Beach Resort & Spa

Pemuteran - Bali, Indonesie

Vanaf: € 1995

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Macroparadijs
  • Duiken rond Noordwest Bali
  • Luxe Resort
  • Duiken Met Werner Lau

Direct reisadvies? Bel gerust 0546 - 454 040

Laat uw reis op maat samenstellen

Mata Hari Beach Resort & Spa

Voor duikers die van luxe houden, is het Mata Hari Beach Resort & Spa de ideale combinatie voor een geweldige duikvakantie! Dit resort is gebouwd in een traditionele Balinese stijl en bevindt zich aan het strand. Midden in de tuin vind je een groot zwembad. Ook het restaurant, de bar en spa voldoen aan de hoogste normen. Voor de kinderen is er een speeltuin en kinderbad. Het is mogelijk om de transfer naar Mata Hari per helikopter te maken!

Accommodatie Mata Hari Beach Resort & Spa

De luxe bungalows zijn voorzien van handgemaakte Balinese versieringen. De badkamer is gemaakt van marmer. In de tuin achter elke bungalow bevindt zich een openlucht douche, gemodelleerd naar een Balinese draak.

Duiken met Mata Hari Beach Resort & Spa

Nabij gelegen duikstekken zijn er volop. Beginnend bij 4-5 meter gaan ze naar een diepte van 30 tot 40 meter. Kantduiken zijn er in bepaalde maanden ook te maken. Een deel van het duikgebied rondom Permuteran is een onderdeel van een wereldwijd project om het koraal te kweken. Er zijn talrijke koralen te vinden en loopt naadloos over in het natuurlijke rif va tot 20 meter gaat. Over een afstand van ongeveer 150 meter zijn er draadkooien geplaatst op een diepte van 3 tot 7 meter. De kleine hoeveelheid electrische stroom wordt hier doorheen gevoerd. Hierdoor groeit het koraal 4 à 5 keer sneller dan in andere gebieden. Wees gerust, het is uitgebreid getest en de 12 tot 20 volt kan geen kwaad voor zowel het onderwaterleven als de duiker. Het is een paradijs voor macrofotograven. Tevens wordt er dagelijks naar Menjangan en critterparadijs Secret Bay gevaren. De duikschool is de gerenommeerde duikschool van Werner Lau.

10-daagse duikreis Mata Hari Dive Resort
Vanaf € 1995 p.p.

  • Retourvlucht Amsterdam – Bali
  • Transfers
  • 7 nachten verblijf in 2-persoonsbungalow (tuinzicht)
  • Verblijf op basis van logies en ontbijt
  • Duikpakket van 6 duiken

*De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

Direct reisadvies? Bel gerust 0546 - 454 040

Laat uw reis op maat samenstellen