Manado & Lembeh Combo

De perfecte duikcombinatie in Noord Sulawesi

Reis samenstellen

Manado & Lembeh Combo

Manado & Lembeh

Vanaf: € 2366,- p.p.

Huisje
  • 18 Duiken bij Bunaken & Lembeh
  • Macro & drop off’s
  • 5 Nachten Dive Into Lembeh
  • 6 Nachten Tasik Ria Manado/Bunaken

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Duikreis combo: Manado, Bunaken en Lembeh

Mooie combinatiereis voor wie niet wil kiezen tussen duiken op de drop off’s van Manado en de macro duiken van Lembeh. Verblijf in comfortabele resorts op basis van volpension! Op Lembeh is het Dive into Lembeh Resort een prettige plek om te verblijven. In Manado is het verblijf in het mooie Tasik Ria Resort, een van de eerste echte duikresorts in Manado. Beide resorts staan garant voor persoonlijke aandacht en max. 5 duikers per gids.

Tasik Ria Resort Manado

Al jaren brengen wij met veel succes onze klanten onder in het schitterende Tasik Ria Resort Manado, dat aan een privéstrand met 5 huisrif stekken ligt. De 34 ruime kamers liggen in een prachtig aangelegde tuin met mooi zwembad.

Dive Into Lembeh Resort

In de mooie Kasawari baai, midden in de Straat van Lembeh ligt het Dive Into Lembeh Resort. Lembeh is misschien wel dé ultieme macro bestemming. Zwart zand en een bijzondere hoeveelheid bizarre visjes en beestjes net onder het wateroppervlak. Helemaal nieuw en klaar om door duikers optimaal te kunnen laten genieten.

Tasik Ria Resort Manado & Dive into Lembeh
€ 2366,- p.p.

Inclusief: 

  • Tasik Ria Resort: 6 nachten in een Poolview Room
  • incl. 10 boot duiken (5 duik dagen met 2 duiken per dag)
  • Dive into Lembeh: 5 nachten in een bungalow met zeezicht
  • incl. 8 boot duiken (4 duik dagen met 2 duiken per dag)
  • Vol pension (ontbijt, lunch en diner)
  • Luchthaven transfers en transfers tussen beide resorts

Uiteraard is het mogelijk om meerdere duiken bij te boeken, een langer verblijf of een andere verdeling van de nachten. Vraag hier jouw reisvoorstel op maat aan.

Meer informatie over resorts Manado Lembeh combo

Tasik Ria Resort Manado 

Dive into Lembeh

Duiken rondom Manado en Bunaken

Het Tasik Ria Resort Manado is een locatie voor elke duiker. Ze duiken in groepjes van 4 tot 5 duikers per gids. De duikschool is een PADI AWARE “Go ECO” dive center, toegewijd aan een milieuvriendelijke omgeving. Het resort heeft 5 huisrif duikstekken en 2 mangroves bossen, geschikt voor duikers en snorkelaars.

Duiken rondom Lembeh

Als je gaat duiken met Dive Into Lembeh ga je met een ervaren gids op zoek naar hengelaarsvissen, mimic octopus, zeeslangen, orang oetang krabben en nog veel meer. Er wordt gedoken met maximaal 3 duikers per gids. Lang hoef je niet te varen naar de de meeste duikstekken, want ze liggen op nog geen 5 minuten van het Dive Into Resort Lembeh! Na elke duik ga je lekker retour naar het resort – liveaboard style.

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen