Maldives Agressor

Tot 5 duiken per dag!

Reis samenstellen

Maldives Agressor

Malediven

Vanaf: € 2395

Boot
  • Luxe liveaboard
  • Tot 5 duiken per dag
  • Uit de bekende Agressor vloot
  • Grote scholen vis & haaien

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Maldives Agressor

Ruwweg zijn er drie soorten duiken die je kunt maken op de Malediven: aan de binnenkant van de atollen, langs de buitenkant en in de passages tussen de atollen. Daar is de stroming het sterkst en vind je de grootste concentratie vis zoals schollen snappers, barracuda’s en haaien. Waar je ook veel vis vindt is bij de poetsstations. Hier komen groupers, snappers, papegaaivissen en napoleonbaarzen naartoe om zich te ontdoen van de parasieten door de schoonmaakvisjes –en kreeftjes.

Al dit moois kun je zelf zien als je een liveaboard maakt met de Maldives Agressor. Elke zondag vertrekt de Maldives Agressor vanuit Malé voor een week heerlijk duiken.

Duiken met de Maldives Agressor.

Duiken tijdens de liveaboard met de Maldives Agressor begint maandagmorgen vroeg en eindigt pas zaterdagmiddag weer terug in Malé. Maandag tot en met vrijdag worden er 3 tot 4 duiken per dag gemaakt en meestal staat er ook nog een nachtduik gepland. Zaterdag kun je een halve dag duiken.

Ook de Maldives Agressor heeft een duikdhoni voor de duiken. Daarnaast heeft de Maldives Agressor ook een eigen duikdek aan boord. Uiteraard is er NITROX aan boord net als een cameratafel.

Aan boord van de Maldives Agressor

De Maldives Agressor heeft 3 soorten hutten.

De Value Twin Stateroom heeft 2 (stapel) bedden, eigen douche & toilet en airco. Dit is de goedkoopste optie aan boord van de Maldives Agressor

Er zijn ook iets ruimere en grotere Twin Staterooms beschikbaar.

De beste hutten zijn de Deluxe Staterooms, met een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed waardoor deze hutten zowel geschikt zijn voor stelletjes als alleen gaande duikers.

Zoals op alle schepen van de Agressor vloot is ook bij de Maldives Agressor het volpension prima voor elkaar. Een stevig Amerikaans ontbijt, uitgebreide lunch en gevarieerd diner. Daarnaast zijn ook de drankjes, bier en wijn inclusief!

Maldives Aggressor II

Dit schip biedt diverse trips aan het hele jaar door met verschillende reisduren. EWDR biedt al in het hoogseizoen een 7-nachten trip aan vanaf € 2395,- pp

Andere reisduren en data zijn op aanvraag

Prijs is per persoon exclusief vlucht

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen