Maki Hotel Kas

Duiken in Kas

Reis samenstellen

Maki Hotel Kas

Kas, Turkije

Vanaf: € 775

Huisje
  • Door familie gerund
  • Vlakbij de duikschool
  • Wrakduiken en macro
  • Voordelig geprijsd

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Maki Hotel Kas

Dit door een familie gerunde Maki hotel in Kas staat bekend om zijn vriendelijke sfeer en persoonlijke behandeling. Het ligt op ongeveer 250 meter afstand van het centrum van Kas. Hotel Maki heeft een panoramisch uitzicht op de haven en het Griekse eiland Megisti. De afstand tot de duikschool is slechts 200 meter. Er is een groot zwembad, een lift en overal gratis Wifi. De kamers zijn keurig ingericht en voorzien van douche / toilet, haardroger, airconditioning en telefoon.

Duikschool Kas Diving

Het duikcentrum Kas Diving ligt op ongeveer 20 meter afstand van de zee. Het huisrif naast het centrum is ideaal voor beginners en nachtduiken. Vanuit het duikcentrum is het slechts een paar stappen naar het zwembad van het hotel, dat wordt gebruikt voor de basistraining.

Naast de duikschool vind je, een droog- opslag ruimte, een wasruimte met spoelwater en de compressor voor de flessen.

Onze medewerkers brengen je duikuitrusting aan boord waar die blijft gedurende het verblijf. Dit bespaart je gesjouw met de apparatuur.

De boot waarmee Kas Diving duikt heet de Abyss, gebouwd in 2004. Het schip is 18 meter lang, 5.5 meter breed, heeft een groot zonnedek en biedt plaats aan maximaal 35 duikers (70 duikflessen). De aandrijving is door een 200 pk turbodiesel. Trips gaan met een 3,5 meter lange Zodiac met 5 pk motor. Er is zuurstof en een uitgebreide EHBO-kit aan boord.

Duiken in Kas

Duiken in Kas heeft de reputatie van een waar duikersparadijs, met een zicht onder water tot 40 m, een aangename watertemperaturen (van 20 °C in mei tot 28 °C in augustus, afhankelijk van het seizoen) en een zeer gevarieerde onderwaterwereld. Overvloedig bedekte riffen en een grote vispopulatie in meer dan 30 duiklocaties. De locaties hebben verschillende dieptes en moeilijkheidsgraden: voor elk wat wils.

Reissom 8-daagse reis naar het Maki Hotel in Kas: € 775,-* p.p.

  • Retourvlucht Corendon Amsterdam – Antalya of Dalaman
  • Retourtransfer luchthaven naar hotel
  • 7 overnachtingen met ontbijt
  • 5 dagen duiken, 2 duiken per dag

*De prijs is gebaseerd op het laagseizoen en op 2 personen, onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vlucht op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen