Lankayan Island Resort

Resort & Schildpaddenbroedplaats

Reis samenstellen

Lankayan Island Resort

Borneo, Maleisie

Vanaf: € 1725

Huisje
  • Kans op walvishaaien
  • Mooi wit zandstrand
  • Resort eiland
  • Schildpadden broeden op strand resort

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Lankayan Island Resort

Het Lankayan Island Resort ligt in de Sulu Zee aan de noordoostkust van Maleisië, 1,5 uur varen van Sandakan vandaan. Lankayan is een macrobestemming met in de juiste maanden kans op de walvishaai. Haaien kom je zeker tegen op de duikstekken die in een paar minuten bereikbaar zijn. Evenals de twee bijzondere wrakken: Mosquito Wreck en Lankayan Wreck. Lankayan biedt de mogelijkheid om bijzonder onderwaterleven te zien, zoals de blue ringed octopus. Lankayan is een beschermd gebied. Dit betekent dat er niet op een vernietigende manier gevist mag worden. Schildpadeieren worden beschermd en de uitgekomen schildpadden veilig worden teruggezet in de natuur.

Accommodatie Lankayan Island Resort

De houten chalets hebben een eenvoudige, maar doeltreffende inrichting. De douche heeft warm water, een privédouche en -toilet.

De maaltijden worden geserveerd in het centrale gebouw. Vanaf het houten terras heb je een goed uitzicht op de grote hoeveelheid zwartpuntrifhaaien die onder het terras doorzwemmen. De gehele dag staan er in de selfservice corner warme dranken, water en sap klaar.

Duiken Lankayan Island Resort

Drie keer per dag varen de boten uit naar de verschillende duikstekken. Daarnaast kun je ongelimiteerd vanaf de steiger duiken. Vlakbij de steiger liggen twee wrakken waar je prachtige nachtduiken op kunt maken.

Na het duiken is het fijn bijkomen in de lounge die uitkijkt op het strand. Onder het genot van een drankje kun je in de tv-kamer de onderwatervideo’s van die dag gaan bekijken.

8-daagse duikreis Lankayan Island Resort vanaf € 1725,- per persoon

  • 8 dagen/7 nachten-verblijf op Lankayan, Maleisië
  • Verblijf op basis van volpension
  • 3 duiken per dag, inclusief fles/lucht/lood/boot/gids
  • Ongelimiteerd huisrif duiken

Bijbehorende vluchten naar Sandakan vanaf € 1.170,- per persoon.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen