LABRANDA Riviera Hotel & Spa

Reis samenstellen

LABRANDA Riviera Hotel & Spa

Malta

Vanaf: € 750,-

Huisje Vliegreis inbegrepen
 • Uitzicht op Zee
 • Wellness en Zwembaden
 • Uitstekend eten, 3 restaurants
 • Dichtbij de duikschool

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Het LABRANDA Riviera Hotel & Spa ligt in een van de best bewaarde gebieden van Noord-Malta en kijkt uit over de schilderachtige baai van Marfa. Ongerepte uitzichten over de eilanden Gozo en Comino creëren een idyllische mediterrane sfeer van ontspanning.

Gasten van het LABRANDA Riviera Hotel & Spa hebben toegang tot een breed scala aan voorzieningen, waaronder 2 buitenzwembaden met zeewater, een binnenzwembad met zeewater en een full-service Thalasso Spa Centre. Bij Elysium Spa kunnen gasten kiezen uit een breed scala aan therapie- en schoonheidsbehandelingen.

Genieten van heerlijk Mediteraans eten maakt ook deel uit van een perfecte vakantie. Daarom doet het LABRANDA Riviera Hotel & Spa zijn best om een ​​breed scala aan restaurants en bars van wereldklasse aan te bieden aan zijn gewaardeerde gasten.

Duiken bij Dive Vision Malta

Vlakbij LABRANDA is de duikschool Dive Vision gevestigd. De geweldige locatie maakt Dive Vision Malta een van de handigste en meest ontspannen duikcentra op het eiland Malta. Zeker gezien het feit dat ze slechts vijf minuten rijden verwijderd zijn van een van de beste duikgebieden, het marine reservaat van Cirkewwa, met zijn twee wrakken.

Tegenover het duikcentrum ligt het kleine eiland Comino met zijn talrijke, bekende duikplekken. Het eiland Gozo is ook rechtstreeks vanuit de baai te bereiken, binnen een kwartier varen. Echt ideaal dus. Als het weer het duiken met een boot niet toestaat, kunnen ze Gozo in een mum van tijd bereiken met de veerboot, aangezien het centrum op slechts vijf minuten rijden van de veerbootterminal ligt. Natuurlijk bieden ze ook regelmatig trips aan naar het spectaculaire wrak van de “Um El Faroud”. De Libanese tanker, met zijn indrukwekkende lengte van 110 meter, die ligt op een diepte tot 38 meter en dus nog binnen de recreatieve grenzen.

Duikreis Malta 8 Dagen / 7 Nachten
Vanaf €750,- p.p. INCL vlucht o.b.v. 2 pers.

Inclusief:

 • Vlucht met Malta Air, incl 1 stuk ruimbagage
 • Verblijf in LABRANDA
  • Op basis van logies en ontbijt
 • 10 duiken (5 duikdagen) bij Dive Vision
  • Combinatie van boot en kantduiken, verder samen te stellen in overleg met de duikschool en afhankelijk van de weersomstandigheden

Vluchten naar Malta

Er zijn dagelijks rechtstreekse vluchten naar Malta. De prijzen fluctueren enorm. Prijsindicatie voor deze vluchten is tussen de €160,- en €600,-. In het bovenstaande prijsvoorbeeld zijn we uitgegaan van een vluchtprijs van €160,-, de prijs kan daardoor hoger uitvallen bij een hogere vliegprijs. We kijken graag samen met u naar de beste vlucht. Neem daarom vooral contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen