La Pura Vista

Puur genieten & duiken met de groep!

Reis samenstellen

La Pura Vista

Kralendijk, Bonaire

Vanaf: € 1885 p.p

Huisje
  • Luxe groepsaccommodatie
  • Terras met zwembad
  • Nederlandse eigenaars
  • Kleinschalig & persoonlijk

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

La Pura Vista Bonaire

Dit is een kleinschalige, luxe accommodatie in een prachtige villa op een unieke plek op Bonaire. Met uitzicht over het hele eiland en de Caribische zee. Het resort wordt geleid door een Nederlands echtpaar: Debby Rauwers en Marco Vermeulen.

La Pura Vista Villa’s

De Pura Vista villa bestaat uit een grote woonkamer (met bibliotheek, grote TV met DVD en gratis WiFi), een ruime compleet ingerichte keuken en een mooi terras met zwembad en ligstoelen. In de vleugels bevinden drie kamers (Prikichi, Kolibri en Trupial), één suite met jacuzzi (Totolika) en één Standaard Studio (Chibichibi). De namen zijn die van Caribische vogels. De villa kan compleet gehuurd worden, maar het is ook mogelijk de kamers los te boeken als een hotelkamer in een gezellig Boutique Hotel. Er is tevens een zwembad.

Voor duikers hebben we een spoelbak en divelockers beschikbaar in de carport en een ruime waslijn om (duik-)spullen aan te drogen. Wat er verder geregeld kan worden zijn o.a. boodschappen, een professionele kok, massages, trouwerij, een barbecue en live muziek.

Duikcentrum Wannadive Bonaire

La Pura Vista organiseert het duiken met duikcentrum Wannadive Bonaire. Wannadive brengt je naar meer dan 60(!) kantduiken. Bonaire wordt niet voor niets vaak de duikhoofdstad van de wereld genoemd. Daarnaast zijn er dagelijks bootduiken: aan de rustige westkant van het eiland en maar ook aan de wilde en spectaculaire oostkust. Ook biedt Wannadive snorkeltrips en kajaktochten aan. Er zijn opleidingen mogelijk van beginner tot professional, van recreatief tot Tec duiken. Alle mogelijk apparauuur is te huur en op de 4 locaties zijn werkplaatsen en shops.

Reissom 9-daagse reis La Pura Vista

vanaf € 1.885,- per persoon

Inclusief:

  • Retourvlucht met KLM of Tuifly en handbagage en 20 kilo ruimbagage (KLM 23 kilo)
  • Transfer Luchthaven – hotel v.v.
  •  8 dagen / 7 nachten verblijf in een villa voor 2 personen
  •  op basis van logies ontbijt, gratis koffie, thee en water
  •  inclusief pickup truck
  •  onbeperkt duiken incl. fles/lood/lucht

De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen