Komodo Eco Lodge

Koloniale Lodge met eigen zwembad

Reis samenstellen

Komodo Eco Lodge

Komodo, Indonesie

Vanaf: € op aanvraag

Huisje
  • Duiken bij Komodo vanuit je hotel
  • Eigen zwembad
  • Koloniaal design
  • Bezoek de komodovaraan!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Komodo Eco Lodge

Een voordeliger alternatief voor een liveaboard rond Komodo is een verblijf in de Komodo Eco Lodge. Deze logde ligt vlakbij Labuan Bajo, de toegangspoort tot Komodo, op Flores. Het hotel heeft een grote tuin met zwembad en ligstoelen en in totaal 10 kamers. Er is een ruim restaurant en lounge met tv en bibliotheek. Het eten is prima en het is een van de weinige plekken op Flores waar je wijn kunt kopen. Tegen een kleine vergoeding kan een auto van het hotel je naar het stadje brengen. De kamers zijn ruim. Elke kamer heeft een zitje en een mooie badkamer met warm water. Ook is op elke kamer een klamboe aanwezig.

Duiken Komodo Eco Lodge

Komodo National Park is een duikgebied met een uitzonderlijk rijk en divers ecosysteem. De riffen zijn opgebouwd uit meer dan 250 soorten koraal en bewoond door ongeveer 1100 vissoorten. Als je kijkt naar de ligging van Komodo, dan is duidelijk waarom Komodo zo goed bedeeld is. Komodo ligt namelijk precies op de scheidslijn van 2 zeeën. De Flores zee, die tropisch, warm en helder water aanvoert vanuit het noorden en de planktonrijke Indische Oceaan in het zuiden. Het is niet moeilijk voor te stellen dat deze combinatie een erg rijke visstand oplevert. Ontmoetingen met manta’s, napoleonbaarzen, hamerhaaien, scholen snappers en jacks en al het kleine spul zullen er zeker voor zorgen dat elke duik in een glimlach eindigt.

Duikschool DiveKomodo

De oprichters van deze duikschool duiken al sinds 1981 rond Komodo en de overige Sunda eilanden. Zodoende hebben ze een grote ervaring en kennis opgebouwd. Naast duiken in het Marine Park van Komodo helpt DiveKomodo ook deze te beschermen. Elke dag worden er 2 duiken gemaakt op één van de riffen van Komodo. Tussen de duiken krijg je aan boord een warme lunch aangeboden.

Duikreis Komodo Eco Lodge Flores
prijzen op aanvraag

  • Transfers luchthaven – hotel en v.v.
  • 7 nachten verblijf in een 2-persoonskamer
  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
  • 5 dagen /10 duiken incl. fles/lood/lucht
  • Lunch aan boord tijdens duikdagen

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen