Jukung Dive Amed

Scherp geprijsde duikschool & bungalows

Reis samenstellen

Jukung Dive Amed

Amed - Bali, Indonesië

Vanaf: € 1085

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Vlakbij Tulamben en Liberty Wreck
  • Scherpe prijs voor groepen
  • Met uitzicht op de baai van Amed
  • Ook luxere bungalows

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Jukung Dive Bali

Wil je niet te veel betalen voor je duikvakantie maar wel een aantal prima duiken maken? Dan is Jukung Dive Bali de juiste keuze! Met een eigen resort & restaurant is dit een van de meeste voordelige (duik) keuzes van heel Bali!

Pondok Bukit Bungalows

Jukung Dive heeft 10 eigen bungalows allemaal met zeezicht.

De 2-persoons zeezicht Pondok Bukit Bungalows zijn 16 tot 20m2 en hebben airconditioning, badkamer met (verwarmd) stromend water, kluisje en een terras om van de zonsondergang te genieten. Er zijn ook 4-persoons bungalows beschikbaar (25m2) met een 2-persoonsbed en een stapelbed.

Bij de Pondok Bukit bungalows kun je gebruik maken van de twee zwembaden, gratis WIFI, een kleine bibliotheek en het restaurant, Senang. Het restaurant serveert inmiddels een beroemd geworden rijsttafel.

Jukung Dive Bali Duikschool

Jukung Dive Bali is een 5* PADI gold palm Dive Resort, de hoogste standaard haalbaar bij PADI. Dit betekent dat Jukung Dive Bali hoge kwaliteit en veiligheid levert tijdens de duiken en cursussen.

Jukung Dive Bali is al actief sinds 2002 en heeft dus een ruime ervaring in het duiken rond Amed. Bijna alle duikstekken worden door Jukung Dive Bali bedoken; de USS Liberty bij Tulamben, de drop off’s en koraaltuinen van Amed en nog veel meer.

Een van de beste opties is om een VIP duikpakket te boeken. Dit pakket geeft je een compleet beeld van de variëteit van het duiken’rond Amed. in 11 duiken ga je onder andere bij het Liberty wrak duiken, bij Monkey Reef, Jemeluk en maak je een nachtduik.

Duiken Amed/ Tulamben

Het zand is hier diepzwart en loopt geleidelijk af de zee in. Op het zwarte zand groeit allerlei fel gekleurd koraal en zie je veel macro. Naaktslakjes, af en toe een schildpad en zeepaardjes.

Een van de bekendste duiken van heel Bali is de duik op het wrak van de USS Liberty dat hier vlak voor de kust ligt. Hier heb je ook de grootste kans op het zien van grote scholen vis zoals barracuda’s.

10-daagse duikreis Jukung Dive Bali
Vanaf € 1085 p.p.

  • Vlucht naar Denpasar
  • 7 overnachtingen in een 2-persoonsbungalow
  • Verblijf obv logies en ontbijt
  • Transfers luchthaven – Amed
  • Duikpakket met 9 duiken incl. 1 nachtduik

EWDR is een gespecialiseerd duikreisbureau. Daarom is bij ons vanzelfsprekend ALTIJD een duikpakket bij de prijs inbegrepen.

 

* De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen