JP Marine

JP Marine | De ideale low-budget boot voor o.a. groepen!

Reis samenstellen

JP Marine

Rode Zee, Egypte

Vanaf: € 850,- p.p.

Huisje
 • Voordelige optie
 • Verschillende routes
 • En-suite badkamers
 • Nitrox beschikbaar

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

De MY JP Marine biedt gedurende het hele jaar duiksafaris aan in de Rode Zee in Egypte. Er zijn 14 – met airconditioning uitgeruste – cabines aan boord, elk met een eigen badkamer (en douche met warm water), twee eenpersoons bedden, een nachtkastje, leeslampjes, kledingkasten en een brandalarm. Alle cabines bevinden zich ver van de machinekamer, fijn want zo geniet u van uw nachtrust.

Er zijn ook een aantal gemeenschappelijke ruimtes aan boord zoals een salon met entertainmentsysteem en eetgedeelte. Daarnaast zijn er twee zonnedekken waar gasten in de schaduw kunnen ontspannen of lekker van de zon kunnen genieten. Gasten gaan te water vanaf het ruime duikdek aan de achterkant van de boot. U kunt uw materiaal opzetten in de schaduw en er is genoeg opbergruimte voor iedere duiker. Ook zijn er twee kleine boten aanwezig die duikers naar duikspots brengen en weer ophalen. De MY JP Marine bezoekt de beste duikspots in de Rode Zee.

Routes JP Marine

De JP Marine vaart verschillende routes, het hele jaar door.

North Classic: Duikroute North classic bevat de beste wrakken en riffen van de noordelijke delen van de Rode Zee. De wrakken van Abu Nuhas, SS Thistlegorm, Ras Muhamed en het eiland Tiran.

Brothers, Deadalus & Elphinstone: Rode zee Gouden Driehoek of gewoon het beste van de rode zee. Deze reisroute omvat Islands Brothers, Daedalus-rif en Elphinstone. Een route waar veel kans is op haaien, zoals de longimanus haai, hamerhaai en met veel geluk de voshaai! Alleen voor gevorderde duikers.

 • BDE wordt soms uitgebreid met dolfijnene en/of wrakken of speciale hamerhaai duiken.

St Johns, Abu Fendira: Dit rifkoraalsysteem bevindt zich in het uiterste zuiden van Egypte in het hart van de Hala’ib-driehoek. Daarnaast St Johns en Sataya-Fury Shoal.

St Johns, Zabargad: In een cruise van een week bezoekt u drie attractiepunten van de zuidelijke Rode Zee: de eilanden Rocky, Zabargad en het riffensysteem St Johns. De eilanden liggen 40 km ten noorden van de Soedanese grens, zeer dicht bij elkaar.

8-daagse liveaboard JP Marine vanaf € 850,- p.p.

Inclusief

 • Transfer luchthaven – haven
 •  7 Overnachtingen in een gedeelde 2-persoonshut
 •  Verblijf op basis van volpension, exclusief alcoholische consumpties
 •  6 dagen duiken inclusief lucht, lood en gids
 •  Lokale belastingen, entree Marine Park en vertrekbelasting in de haven

Exclusief

 • Vlucht (Indicatie tussen de €350,- en €750,- p.p.)

De JP Marine en alle luchtvaartmaatschappijen werken met fluctuerende prijzen. D.w.z. dat de prijzen per vertrekdatum en per dag kunnen veranderen afhankelijk van de capaciteit. Vandaar dat EWDR een vanaf-prijs geeft. Ook bepaald de route deels de prijs. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Services aan boord van de JP Marine

Verhuur duikuitrusting:
– 15L tank huur €35,- per week
– Nitrox voor een 12L tank €7,- en Nitrox voor een 15L tank €9,- per duik.
– Of een Nitrox unlimited pakket voor 12L €70,- en voor 15L €90,- per week.
– Huur complete duikuitrusting excl. computer €180,- per week
– Huur complete duikuitrusting incl. computer €220,- per week

Vraag ons naar een complete prijslijst van o.a. individuele items indien gewenst.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen