Hotel Teresinha

Waar voor je geld!

Reis samenstellen

Hotel Teresinha

Praia do Vitória

Vanaf: €

Huisje
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Vlakbij de duikshop
  • Buitenzwembad
  • Gratis WiFi

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Hotel Teresinha | Locatie

In de mooie havenstad Praia da Vitória is het 3-sterrenhotel Terensiha gevestigd. Het hotel is gevestigd aan de rand van het centrum en je bereikt gemakkelijk al lopend het centrum. Ook het strand is in de buurt. Wat ook fijn is dat duikshop waar je mee gaat duiken, ook in Praia da Vitória gevestigd is. Handig!

Hotel Teresinha | Accommodatie

Hotel Teresinha is een 3-sterrenhotel waar de prijs/kwaliteitsverhouding zeer positief beoordeeld wordt. De accommodatie is vrij voordelig en het verblijf is relatief eenvoudig maar goed. Je krijgt waar voor je geld!

Zo is er o.a. een lekker buitenzwembad waar je kan relaxen en hebben alle kamers airconditioning. Er is gratis WiFi en s’ochtends wordt er een lekker continentaal ontbijt geserveerd.

Duiken op Terceira, Azoren doe je met Octopus Dive Center

Duiken op Terceira is uitermate geschikt voor beginners. Er wordt rondom het hele eiland gedoken waardoor je altijd rustige omstandigheden op kan zoeken, mocht er harde stroming zijn. Maar over het algemeen is het lekker makkelijk duiken.

Op Terceira duiken we met de duikschool ‘Octopus Diving Center’ gevestigd in de stille, maar prachtige havenstad Praia da Vitoria. Het beste seizoen om op de Azoren te duiken is tussen mei en oktober. In juli is de watertemperatuur zo’n 24C terwijl je in oktober je moet voorbereiden op 18C. Een 7mm is dus handig, soms kom je zelfs weg met een 5mm.

Duiken rondom Terceira betekend mooie tunnels waar je onder door kan zwemmen, veel verschillende soorten vissen, kreeften, adelaarsroggen, octopussen en ook kleiner spul zoals zeenaaktslakken. Ga je naar de dive site ‘Bat Ray Cave’ dan kan je zoals de naam al zegt… Bat Rays  verwachten. Een prachtige grijze adelaarsrog. Wel eens gezien? Super schattig en ook wel een beetje mysterieus!

Ook een duiksite die je absoluut niet over wil slaan is het ‘Underwater Archaeological Park’ bij Angra. Hier vind je onder andere het wrak Lidador. De Lidador was een ijzeren stoomboot die in 1878 zonk vanwege slecht weer. Goed nieuws voor de Open Water duikers, jullie kunnen mee want het wrak ligt op een diepte van ca 8 meter!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen