Hotel Praia Marina

Reis samenstellen

Hotel Praia Marina

Vanaf: €

Huisje
  • 4-Sterrenhotel
  • Vlakbij de duikschool
  • Uitzicht over de jachthaven
  • Uitstekend ontbijt

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Hotel Praia Marina | Locatie

Dit 4-sterrenhotel ligt direct aan het mooie zandstrand van Praia da Vitória op Terceira. Het centrum, waar alle gezellige restaurantjes gevestigd zijn is op slechts een steenworp afstand. De duikschool waar mee je gaat duiken is ook in Praia da Vitória gevestigd, handig!

Hotel Praia Marina | Accommodatie

Dit hotel is één van de luxere hotels in Praia da Vitória. Het hotel beschikt zowel over kamers met uitzicht over de jachthaven als over de bergen van Terceira. In het hotel zijn zowel twin- als double kamers. Elke kamer beschikt over een badkamer met bad.  Door het gehele hotel is WiFi gratis beschikbaar.

In de ochtend wordt het ontbijt geserveerd in buffetvorm waarna je naar de duikschool kan wandelen. Het hotel beschikt over een bar, en voor lunch en dinner kan je terecht in het gezellige centrum van Praia da Vitória.

Duiken op Terceira, Azoren doe je met Octopus Dive Center

Duiken op Terceira is uitermate geschikt voor beginners. Er wordt rondom het hele eiland gedoken waardoor je altijd rustige omstandigheden op kan zoeken, mocht er harde stroming zijn. Maar over het algemeen is het lekker makkelijk duiken.

Op Terceira duiken we met de duikschool ‘Octopus Diving Center’ gevestigd in de stille, maar prachtige havenstad Praia da Vitória. Het beste seizoen om op de Azoren te duiken is tussen mei en oktober. In juli is de watertemperatuur zo’n 24C terwijl je in oktober je moet voorbereiden op 18C. Een 7mm is dus handig, soms kom je zelfs weg met een 5mm.

Duiken rondom Terceira betekend mooie tunnels waar je onder door kan zwemmen, veel verschillende soorten vissen, kreeften, adelaarsroggen, octopussen en ook kleiner spul zoals zeenaaktslakken. Ga je naar de dive site ‘Bat Ray Cave’ dan kan je zoals de naam al zegt… Bat Rays  verwachten. Een prachtige grijze adelaarsrog. Wel eens gezien? Super schattig en ook wel een beetje mysterieus!

Ook een duiksite die je absoluut niet over wil slaan is het ‘Underwater Archaeological Park’ bij Angra. Hier vind je onder andere het wrak Lidador. De Lidador was een ijzeren stoomboot die in 1878 zonk vanwege slecht weer. Goed nieuws voor de Open Water duikers, jullie kunnen mee want het wrak ligt op een diepte van ca 8 meter!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen