Hotel MYM Beach House

Hotel MYM Beach House : met uitzicht op de Coco baai

Reis samenstellen

Hotel MYM Beach House

Playas del Coco, Guanacaste, Costa Rica

Vanaf: € 1175

Huisje Vliegreis inbegrepen
 • Basic hotel
 • Aan het strand
 • Tropische sfeer
 • Nederlandse duikschool

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Hotel MYM Beach House

Hotel MYM Beach House (ofwel Mar Y Mar = MYM) is direct aan het strand van Playas del Coco gelegen. Met een paar minuten loop je zo het centrum van het vissersdorp in waar talloze lokale restaurants te vinden zijn, die de beste regionale gerechten en verse vis op het menu hebben staan. Plajas del Coco is een relaxt dorpje waar een grote variatie aan wateractiviteiten en excursies naar de prachtige natuurparken gemaakt kunnen worden. Niet te vergeten het gezellige nachtleven.

Hotel MYM Beach House is een klein basic hotel met een tropische sfeer. Het terras en het balkon waar het continentale ontbijt geserveerd wordt, kijken uit over de Coco baai. Liggen in een hangmat, lees een boek en kijk naar de prachtig kleurende hemel in de avond.

Bij Hotel MYM kan er gekozen worden uit een verblijf bij Hotel MYM Beach House aan het strand dat iets meer basic is of een verblijf bij Hotel MYM Garden House dat een zwembad heeft. Het hotel heeft geen airconditioning maar wel ventilatoren en de zeewind die er waait.

Hotel MYM Beach House | hotelkamers

De 17 hotelkamers van Hotel MYM Beach House zijn ruim, licht en luchtig. Elke kamer heeft een ensuite badkamer, ventilator en kabel-TV. Tevens is er gratis Wifi. Dagelijks wordt er schoongemaakt. Ze hebben 1-persoonskamers met een 2-persoonsbed. 2-persoonskamers met aparte bedden of een 2-persoonsbed. Een 3-persoonskamer met 3 aparte bedden of een 1- en een 2-persoonsbed. En dan is er ook nog een 4-persoonskamer met 2 2-persoonsbedden.

Hotel MYM Garden House heeft 1-persoons en 2-persoonskamers. En ook 1 slaapkamer met 3 stapelbedden voor in totaal 6 personen. En 1 kamer met 6 stapelbedden dus voor 12 personen. Dus ook ideaal voor duikclubs met een klein budget.

Naast MYM Beach House kunnen wij ook een ander hotel in Playas del Coco aanbieden zoals het Coco Beach Hotel en La Puerta del Sol. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hotel MYM Beach House | ecologisch verantwoord

Het hotel vindt dat zij de verantwoordelijkheid hebben om op een positieve manier bezig te zijn met het beschermen van het milieu. Ze gebruiken biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Ze hebben geen airconditioning maar gebruiken de wind die vanuit de baai komt om het hotel koel te houden. Ze hergebruiken en recyclen op een rustige niet aanwezige manier.

Hotel MYM Beach House | vervoer

Playas del Coco is gelegen op 30 minuten rijden van Daniel Oduber Quiros International Airport in Libéria. Er kan een shuttleservice vanuit het hotel geregeld worden. Costa Rica heeft een uitstekende reputatie als het gaat om een te auto huren en zelf te rijden. Dus mocht je naast het duiken ook zelf er graag op uit willen trekken dan raden wij zeker aan om een auto te huren op de luchthaven.

Duiken Guanacaste | duikschool

De duikschool Rich Coast Diving neemt de duikers mee naar meer dan 20 verschillende lokale duikstekken. Ze varen elke dag uit voor 2-tank duiken met vertrekken om zowel 08:00 als 13:00., waarbij het mogelijk is een 3e duik te maken als je op de ochtend boot mee gaat. Met een 3e duik is de lunch ook inbegrepen. In ongeveer tien minuten vaar je met de boot naar de duiklocaties van Coco Baai. De duiken in de baai van Papagayo zijn geschikt voor zowel de beginnende en gevorderde duikers. Alle duiktrips worden geleid door PADI-instructeurs en een maximum van 4 duikers per gids, met het oog op de groepen klein en persoonlijk te houden. De boten zijn volledig uitgerust met noodvoorzieningen evenals hapjes, fruit en drankjes voor tussen het duiken door.

Een aanrader is een trip naar Catalina Islands (reuzenmanta’s) of Bat Islands (stierhaaien) te maken. Catalina Islands kan van november tot mei en Bat Islands van mei tot november.

9-daagse duikreis Hotel MYM Beach House
vanaf € 1175 p.p.

Inclusief

 • Vlucht Amsterdam – Libéria v.v.
 • 23 kg ruimbagage
 • Transfer luchthaven – hotel
 • Verblijf Hotel MYM Beach House
 • 7 nachten in een 2-persoonskamer
 • Logies en ontbijt
 • 5 dagen 2-tank duiken in de Papagayo baai
 • lucht, lood en fles

Vliegticket Libéria| Costa Rica

Internationale vlucht Amsterdam – Libéria
met b.v. Delta Airlines, United Airlines of Air Canada
€ 485 p.p.

Duiken Guanacaste baai

Toeslag 3e duik per dag (inclusief lunch) € 28 p.p.
Catalina Island trip (reuzenmanta’s)
November – mei
– 2 tank
– 3 tank + lunch
 

€ 125 p.p.
€ 150 p.p.

Bat Islands trip (stierhaaien)
Mei – november
+ marine park fee $ 15 p.p.
AOW verplicht
– 2 tank
– 3 tank + lunch
 

 

€ 155 p.p.
€ 180 p.p.

Deze duiken zijn alleen ter plaatse bij te boeken omdat deze trips afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.

Groepsreis duiken

Hotel MYM Beach House of Garden House is geschikt voor duikclubs die een duikreis willen maken. Vraag naar de mogelijkheden via een offerte op maat.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen