Hotel Colombo

Hotel Colombo | Een ontspannen verblijf op de Azoren

Reis samenstellen

Hotel Colombo

Santa Maria | Azoren

Vanaf: €

Huisje
  • 4-Sterrenhotel
  • Wellness faciliteiten
  • Duiken met Manta Maria
  • Formigas Islets op 43KM!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Hotel Colombo| Locatie

Op het ‘zon’ eiland Santa Maria vind je op een ideale locatie Hotel Colombo. Het hotel ligt iets ten noorden van het stadje Vila do Porto en op zo’n 10 minuten rijden van de luchthaven. Ook binnen deze zelfde afstand vind je het mooie strand, Praia Formosa.

Hotel Colombo | Accommodatie

Het 4-sterrenhotel Colombo biedt de vakantieganger een heerlijk ontspannen verblijf op de Azoren. Zo is er een zwembad met terras dat over de oceaan uitkijkt en bijbehorende lounge chairs. Dineren doe je in het on-site restaurant of in één van de gezellige eettentjes in Vila do Porto. Qua kamers biedt Hotel Colombo single, twin en triple opties aan en zijn er 1-bedroom appartementen.

Als extra faciliteit biedt het hotel, tegen betaling, toegang tot het fitnesscentrum waar je onder andere een Turks stoombad en een jacuzzi vindt.

Manta Maria | Duiken op Santa Maria

Duiken op Santa Maria doe je met de duikschool Manta Maria. Zij hebben maar liefst 3 boten tot hun beschikking om alle mooie duikstekken van Santa Maria te bezoeken. Nitrox is beschikbaar en ook voor de technische duikers onder ons is Manta Maria de perfecte duikschool. Manta Maria is rebreather friendly en biedt naast zuurstof ook helium en trimix aan.

Je kan bij de duikschool alle equipment huren die je nodig hebt en tegen een toeslag zijn er 15L tanks beschikbaar. De diveshop biedt ook snorkel excursies aan en dagtrips naar de Formigas Islets. De Formigas eilanden liggen zo’n 43km van Santa Maria af en staan bekend als een van de beste duikbestemmingen van Europa. O.a. bekend op deze duiksite is het Olympia wrak.

Duiken op Santa Maria betekend mooi helder zicht tot 40 meter. Vanaf juni tot oktober is het de watertemperatuur tussen de 22 en 26C. Zowel in het westen als oosten kan je mooi duiken. Er zijn zowel geschikte duikstekken voor beginners als gevorderde duikers.

Bekijk het onderstaande YouTube filmpje om een idee te krijgen van wat je allemaal onder water kan verwachten!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen