Horizon III liveaboard

Horizon III liveaboard | ontdek de geheime duikstekken van de Malediven

Reis samenstellen

Horizon III liveaboard

Malediven

Vanaf: € 2199,-

Boot
 • Het geheim van de Malediven
 • 17 duiken incl. 1 nachtduik met verpleegsterhaaien
 • Luxe voor een zeer scherpe prijs
 • Award winning crew

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Horizon III liveaboard | Malediven

Horizon III liveaboard, ook bekend als The Ocean Oasis, is de Ocean Oasis van de Malediven. Deze jacht van glasvezel met 2 motoren is één van de beste en veiligste boten om tijdens uw duikreis op de Malediven te verblijven. Daarnaast zal de Award Winning Crew u het optimaal naar uw zin maken. Er heerst een gezellige sfeer en de duikcrew neemt u mee naar de mooiste en geheime duikstekken van de Malediven. Waar sommige liveaboards een internationale crew hebben, heeft de Horizon III liveaboard voornamelijk een lokale crew die al meer dan 15 jaar op de Malediven met hun gasten duiken. Zij weten als geen ander u optimaal van het duiken te laten genieten.

Horizon III liveaboard |de routes

Classic Atolls | Male – Vaavu – Ari – Male

Dag 1: Meet & Greet op de luchthaven, aankomst tussen 08.00 en 12.00 uur, transfer met dhoni naar Horizon III liveaboard, lunch, omstreeks 14.00 uur vertrek vanuit de haven van Male en checkdive in de namiddag.

Dag 2: 3 duiken op de Malediven; duik 1 Lankan manta, varen naar Ari Atoll, tweede duik bij Bathalakanthila, derde duik bij Fesdu Thila. Check voor manta’s in de nacht.

Dag 3: 3 duiken; eerste duik bij Maalhos Thila, tweede duik bij Moofushi Manta, derde duik bij Raidhiga Thila. Bij goed weer barbecue op onbewoond eiland op de Malediven.

Dag 4: 3 duiken;, eerste duik in de vroege ochtend bij Rangali Madivaru, na het ontbijt op zoek naar walvishaaien, tweede duik bij Maamingli Beyru, Na de lunch weer walvishaaien spotten, derde duik bij Dhidhoo Beyru.

Da5 5: 3 duiken; eerste duik Kudarah Thila, oversteek naar Vaavu Atoll, tweede duik bij Dhigaluvashee Kandu, derder duik is een nachtduik met verpleegstershaaien bij Alimatha house reef.

Dag 6: 3 duiken; eerste duik bij Miyaru Kandu, oversteek naar South Male Atoll, tweede duik bij Kandooma Thila, derde duik bij Kuda Giri wreck.

Dag 7: Afhankelijk van de vertrektijd van de vlucht maken we nog een duik daarna varen richting Male. Indien gewenst kan er een Male City Tour georganiseerd worden.

Day 8: Na het vroege ontbijt

Addu – Huvadhoo

Een Horizon III liveaboard trip op de Malediven voor duikers die houden van duiken met stroming en kanaal duiken. Er wordt veel in het kanaal en buiten het rif gedoken. Tijdens de route van Addu naar Huvadhoo maken we duiken bij een Brits wrak van de Tweede Wereldoorlog de “British Loyalty. Verder duiken met manta’s, tijgerhaaien, hamerhaaien, voshaaien, walvishaaien, grijze rif haaien, witpunt rif haaien, verpleegsterhaaien, zebrahaaien, oceanische zwart punt haaien, gitaarhaaien, schilpadden,  adelaarsroggen en een rijk visleven. 2 binnenlandse vluchten noodzakelijk.

Male naar Laamu Atoll of Laamu naar Huvadhoo

Deze liveaboard route met de Horizon III is geschikt voor liefhebbers van kanaalduiken, Je ziet alle soorten haaien die bekend zijn in de Malediven, net zoals adelaarsroggen, groene schilpadden en prachtig harde koralen. Inclusief binnenlandse vlucht(en) van Laamu naar Male Atoll en/of Male naar Laamu.

Horizon III liveaboard | duiken Malediven met een doel

De Horizon III liveaboard staat garant voor veilig duiken op de Malediven. De jacht heeft 2 motoren en 4 duikgidsen. De gemiddelde begeleiding is 1 per 6 duikers. De Blue Horizon is zeer milieubewust en dragen zorg voor koraalriffen en het marine leven. Onder andere hebben ze water en bier van de tap om het afval zoveel mogelijk te reduceren. Het advies is om met Nitrox te duiken.

10-daagse duikvakantie Horizon III Liveaboard
vanaf € 2199,- per persoon

Inclusief

 • Route Central Atoll
 • 7 nachten aan boord van Horizon II liveaboard
 • 17 duiken incl. 1 nachtduik
 • Volpension (3 buffetmaaltijden per dag + namiddag snack)
 • Ongelimiteerd water, thee, koffie en vers fruit
 • Groepstransfer per dhoni
 • Duikgidsen en lucht, lood en 12l fles
 • Island hop excursie
 • Male city tour (alleen bij Central Atoll trips)

Exclusief

 • Vlucht
 • Nitrox, Wifi, Crew tips, huurmaterialen en overige (alcoholische) consumpties

Optimaal duiken op de Malediven voor een zeer aantrekkelijke prijs

Horizon III liveaboard | de boot

De Horizon III liveaboard heeft 12 hutten, verdeeld in 3 deluxe cabines en 9 standaard cabines met ruimte voor in totaal 22 duikers. Alle hutten hebben airconditioning en een warm en koud water douche met natte cel. Van een aantal standaard cabines kan een 2-persoonsbed of 2 aparte bedden gemaakt worden.

Op het relax dek is een jacuzzi, spa en bar.  Alle maaltijden worden in buffetvorm in het restaurant genuttigd met gratis thee, koffie en water gedurende de hele dag. Het eten bestaat grotendeels uit Malediviaans eten met een westerse invloed. De duikdhoni Dhuveli is ruim en wordt gebruikt voor de transfers, excursies en het duiken. Op de duikdhoni zijn de compressoren aanwezig.

Horizon III liveaboard | aankomst en vertrekinformatie

Het is van belang dat de vlucht tussen 08.00 en 12.00 uur in de ochtend aankomt in Male. Wordt er gekozen voor de Classic Central Atoll route, dan varen ze na de lunch omstreeks 14.00 uur weg uit te haven. Die middag wordt de eerste oriëntatie duik gemaakt. Dit in tegenstelling tot vele boten die tot laat in de avond blijven wachten in de avond op de aankomst van duikers op de Malediven. De duikvakantie met de Horizon III liveaboard begint dus meteen! Op de vertrekdag is het uitchecken in de vroeg ochtend na het ontbijt om 07.00 uur. Zodoende hebben de volgende duikers weer een schone boot. We zullen de vlucht later op de dag plannen zodat alle duiken op de laatste dag ook gemaakt kunnen worden.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen