Foya Branca Resort

Foya Branca Resort | Laat je verrassen door de charme van Kaapverdië!

Reis samenstellen

Foya Branca Resort

Sao Vicente | Kaapverdië

Vanaf: € 1050

Huisje Vliegreis inbegrepen
 • Bootduiken met grote scholen vis
 • Gezellig & betaalbaar hotel
 • Groepskorting
 • Duikschool exclusief boekbaar bij EWDR!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Foya Branca Resort

Vanuit je hotelkamer kijk je uit over de mooiste strand van Sao Pedro. Welkom in het Foya Branca Resort Hotel! Het Foya Branca Resort hotel is een topbestemming op Kaapverdië! Betaalbaar, met veel faciliteiten en vlak bij de beste duikstekken. Foya Branca Resort Hotel ligt ongeveer 15 kilometer van het gezellige dorpje Mindelo vandaan. Vlak voor het hotel ligt het grote en brede strand en tegen de achtergrond de ruige, kale bergen die Sao Vicente kenmerken.

Foya Branca Resort | kamers

Foya Branca Resort Hotel bestaat uit 12 junior suites, 4 x 3-persoonskamer en 45 tweepersoonskamers met zeezicht en 7 tweepersoonskamers zonder zeezicht. Alle zijn ze voorzien van airco, kluisje, minibar, TV en douche/ WC. Je kunt ook verblijven in de iets grotere villa’s met keuze uit 2, 3 of 4 kamers. De villa’s van Foya Branca Resort Hotel hebben een kitchenette.

Foya Branca Resort | faciliteiten

Als gast van het Foya Branca Resort Hotel heb je ruime keuze uit activiteiten naast het duiken. Zo zijn er 2 zwembaden, kun je tennissen of je conditie op peil houden in de gym van het hotel. Bij de poolbar heb je in de meeste gevallen gratis WIFI, soms valt de verbinding even weg. Je zit niet voor niets op het meest westelijke punt van Afrika. Foya Branca Resort Hotel heeft een eigen restaurant, 3 bars en een pool-/snackbar. Daarnaast hebben ze een aantal keer per dag een shuttlebus die naar Mindelo rijdt. Dus mocht je uit eten willen, is dat heel makkelijk te regelen. En mocht je de shuttlebus missen, voor een paar euro heb je een taxi of steek je je duim op en doe je mee met de lift-cultuur. Uit eten doe je voor een klein bedrag; voor €10 tot €15 heb je een 3-gangen diner en voor € 2,50 drink je een Caipirinha.

Duikschool Dive Tribe

Duiken in Kaapverdië doen we met de duikschool van Dive Tribe. We bieden deze exclusief aan in Nederland en België! Een prima duikschool met vestigingen zowel op het eiland Sao Vicente als Sao Antao. De shuttlebus van het hotel brengt je in de ochtend om 08.00 uur naar de duikschool in Mindelo. Na het duiken brengt de duikschool je weer retour naar het hotel. Mocht je nog in het stadje willen lunchen, pak je zelf even een taxi retour.

De duikschool is kleinschalig maar goed ingericht. Elke ochtend word je opgehaald bij het hotel en naar de duikschool van Divetribe gebracht. Met 1 van de 6 zodiacs ga je dan naar een van de vele duikstekken om fantastische duiken te maken. Na een surface interval in een baai maak je dan de 2e duik van de dag. Rond 13.00 uur ben je terug in de haven en kun je lunchen in Mindelo, lekker de stad in gaan of met de shuttlebus retour naar het hotel. Het kan ook zijn dat er ingedeeld wordt om in de middag te gaan duiken. Dit is vaak als er grotere drukte is. Het duiken start dan omstreeks 13.30 uur.

Duik seizoen Kaapverdië

Duiken kun je het hele jaar in Kaapverdië. De watertemperatuur schommelt tussen de 22 graden in januari tot 27 graden in september. Van oktober tot april heb je meer kans op stevige wind.

8-daagse duikreis Foya Branca Resort
vanaf € 1050 p.p.

 • Vlucht naar Sao Vicente
 • 7 nachten in het Foya Branca Hotel
 • Verblijf in een 2-persoonskamer landzicht
 • Verblijf in laagseizoen
 • Incl. ontbijt
 • 10 duiken / 5 dagen
 • Inclusief lucht, lood en fles
 • Transfer luchthaven – hotel en v.v.

Toeslag Foya Branca Hotel

Hoogseizoen
nov – april*
Laagseizoen
mei – okt
Toeslag 7n – 10 duik € 70 x
Toeslag zeezicht € 49 € 45
7 nachten BB + PADI OW op aanvraag
1-persoonskamer € 175 € 132
Non-diver korting € 125 p.p.
Halfpension € 149 p.p.
Volpension € 219 p.p.

*behalve kerst en oud & nieuw

Andere verblijfsduur, meer of minder duiken, 3-persoonskamers en villa op aanvraag.

Prijzen zijn exclusief visum en toeristenbelasting (ter plaatse te betalen).

Vliegticket Kaapverdië

Het hele jaar door vlieg je rechtstreeks naar Sao Vicente, met op de terugweg een tussenstop in Sal. Ook is het mogelijk om met TAP Portugal via Lissabon te vliegen.

Internationale vlucht vanaf Amsterdam, Brussel of Dusseldorf

met de TAP

Hele jaar door met TUIfly vanaf Amsterdam

Oktober – april vanaf Amsterdam met Fly Cabo Verde

vanaf € 450 p.p.

Groepsreis Kaapverdië

Wil je met de duikschool of groep duikbuddy’s naar Kaapverdië? Bij het Foya Branca Resort hebben ze villa’s met 2, 3 en 4 slaapkamers. Ideaal voor groepen. Vraag ons naar de mogelijkheden . en groepskorting op info@ewdr.com 

De 9e persoon krijgt een half duik- en verblijfpakket gratis. Vanaf 13 personen krijgt 1 persoon volledig een duik- en verblijfpakket gratis bij boeking van een duikpakket met 10 duiken. Niet-duikers niet meegerekend.

Gratis eiland tour voor groepen

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen