Duiken op La Palma

Kantduiken zonder drukte!

Reis samenstellen

Duiken op La Palma

La Palma, Canarische Eilanden

Vanaf: € 650,-

Huisje
 • Nederlandse Duikschool
 • Kantduiken
 • PADI opleidingen
 • Rustig & gemoedelijk

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Duikvakantie naar La Palma

La Palma! De bestemming voor duikers die vooral lekker willen duiken zonder te veel gedoe. Op La Palma werken wij samen met Duikhuis La Palma (Casa de Buceo). Elke dag nemen Joost en Nanneke duikers mee naar bijzondere duiksites over het eiland. De duiken maak je vanaf de kant, de beste manier om de duiksites te bereiken rondom La Palma. Je vind onderwater van alles, van drop offs en lava flows tot tunnels en grotten. Het duikhuis weet wel waar je moet zijn. In kleine groepjes (max 4 per gids) worden de mooiste duiken gemaakt. Én dat natuurlijk in zeer goede omstandigheden. Namelijk tussen de 10 en 30 meter zicht, watertemperaturen van ca 19C tot 25C en makkelijke instappen op de duikstekken.

Verblijf op La Palma

La Palma is niet te vergelijken met de meeste andere Canarische eilanden. Het is er rustig en ver uit de meeste mensen verblijven in finca’s, spaanse huisjes. De huisjes zijn verspreid en het is vaak maar net een kwestie van wat er beschikbaar is. Daarom kijken we graag samen met u naar de huisjes die bij uw wensen aansluiten. De aanbieding van €615,- p.p. voor de zomer van 2020 is gebaseerd op een standaard huisje met 1 slaapkamer. Komt u met zijn 4en? Of 6en zelfs? Dan kunnen we er nog een leuker prijsje van maken.

Tijdens uw gehele verblijf heeft u de beschikking over een kleine huur auto. Perfect voor 2 personen die van duiksite naar duiksite rijden overdag en s’avonds lekker een dorpje willen bezoeken voor een drankje en een maaltijd. Al is koken in uw eigen appartement natuurlijk ook altijd een optie!

Rianne ging op bezoek bij Casa de Buceo – Duikhuis La Palma

In juli 2020 sprong Rianne in het vliegtuig om te gaan duiken bij Casa de Buceo – Duikhuis La Palma. Een week lang verbleef ze op Isla Bonita en ontdekte ze zowel bovenwater als onderwater waarom La Palma zo ontzettend Bonita is!

Duikreis La Palma 8 Dagen/ 7 Nachten
Vanaf €650,- p.p. EXCL vlucht o.b.v. 2 pers.

 • 6 kantduiken (3 duikdagen) bij Casa de Buceo
  • Ter plaatste uit te breiden of al direct bij boeking
  • Prijs per extra duikdag (2 duiken) €58,- p.p.
 • Huurauto
 • Verblijf in een appartement
  • Er zijn verschillende opties, vaak met zwembad!

Vluchten naar Santa Cruz (La Palma)

Er zijn verschillende vluchten naar Santa Cruz, La Palma vanaf o.a. Amsterdam en Eindhoven met Transavia. Prijsindicatie voor deze vluchten is tussen de €200,- en €400,-+, de prijs fluctueert behoorlijk.  Vanuit België en Duitsland zijn er op dit moment geen goede opties. We kijken graag samen met u naar de beste vlucht voor u. Neem daarom vooral contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Uitgelichte Duikstek: Malpique is een bijzondere duikstek met een adembenemend onderwaterlandschap. Prachtige basaltformaties, meerdere grotere bogen en de “Torre de Malpique”, een enorme staande rots op grote diepte (van 30 tot 50 meter). En een mooie wand waar we meestal langs duiken. Maar deze duikstek staat is zeer bekend vanwege de 40 kruizen die op ongeveer 16 meter diepte staan. Daar zit een bijzonder verhaal aan vast. We maken hier altijd twee duiken, de eerste duik gaat meestal (afhankelijk van het brevet) naar de Torre en langs een wand, waar vaak veel murene zit. De tweede duik gaat naar de kruizen en door het labyrinth.

Presentatie DiveXperience

Joost en Nanneke presenteerde in oktober 2020 hun mooie La Palma, bekijk hun presentatie om ze beter te leren kennen en meer te leren over La Palma!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen