“Dive Addict” duikreis

De beste duiken van Thailand in 1 reis

Reis samenstellen

“Dive Addict” duikreis

Thailand

Vanaf: € 2230

Activiteit
  • Complete duikrondreis
  • Liveaboard bij Similan
  • Verblijf bij Khao Lak & Phuket
  • De beste duiken van Thailand

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

“Dive Addicts” Duikreis

De  “Dive Addicts” duikreis geeft je de mogelijkheid om al de beste duikstekken van Thailand in twee weken te beduiken. Een mooie combinatie van verblijf in hotels en op een liveaboard voor een aantrekkelijke prijs!

Reisschema “Dive Addicts”

Dag 1: Aankomst in Phuket is. Bij aankomst word je opgewacht door onze agent en naar het Palm Garden resort in Khao Lak gebracht.

Dag 1 – 4: Verblijf in het Palm Garden Resort Khao Lak. Deze dagen zijn nog geen duiken ingepland. Misschien is het leuk om ter plaatse een excursie te doen, bijvoorbeeld: aapjes voeren of raften. Alvast beginnen met duiken kan natuurlijk ook.

Thailand_duiken_EWDR_duikreizen_Palm_Garden_Phuket_overzicht

Dag 4 -10: In de loop van de middag gaan jullie aan boord gaat van de Genesis. Verblijf is in een 2 persoons-hut met fan. Na het inschepen vertrekt de Genesis richting de Similan Eilanden. Het eerste gedeelte van de liveaboard wordt er gedoken in het noordelijke gedeelte van de Similan Eilanden. (2 duiken bij Koh Tachai en een nachtduik, 3 duiken bij Richelieu Rock en een nachtduik en 3 duiken bij Koh Bon). In het 2e gedeelte van de liveaboard duik je in het zuiden van de Similan Eilanden. (2 duiken bij eiland #9 en een nachtduik, 1 duik bij Elephant head, 1 duik bij eiland #7 en 1 duik bij eiland #5 en een nachtduik. De laatste dag maakt u een duik bij Boulder City en 2 duiken bij Shark Fin Reef. Aan het eind van de liveaboard word je naar Phuket gebracht. Tussen noord route en zuidroute verblijf je 1 nacht op de liveaboard in de haven.

Dag 10 – 16: Na afloop van de cruise verblijf je nog 6 nachten in het Palm Garden resort in Phuket. Tijdens dit verblijf staan er 3 dagen duiken op de planning (2 duiken per dag) op de riffen rond Phuket.

Palm Garden Resort Khao Lak

Verblijf in een mooie bungalow, comfortabel ingericht en bijzonder geschikt voor duikers, met alles wat je nodig hebt.
Midden tussen de tropische begroeiing, kun je in het Palm Garden Resort terecht in een van de 10 bungalows. Alle bungalows liggen rond het zwembad, compleet met waterval en jacuzzi. Wat wil je nog meer na een dag duiken?

Lees hier meer over Palm Garden Resort Khao Lak

Genesis Liveaboard

De Genesis is een eenvoudige Liveaboard waar het duiken voorop staat. Dit schip is een jacht van 25 meter met vijf 2-persoons hutten en twee 1-persoons hutten, allemaal met airconditioning. Verder zijn er 2 toiletten en twee douches met zoet water.

Lees hier meer over de Genesis

Palm Garden Resort Phuket

Op slechts een paar honderd meter van het resort ligt de duikschool Sea Bees en dat maakt van het Palm Garden Resort in Phuket de ideale uitvalsbasis.

Lees hier meer over het Palm Garden Resort Phuket

Reisperiode Thailand

Dit Dive Addict duikpakket wordt aangeboden van 1 november t/m 30 april aangezien de duiklocatie Khao Lak gesloten is tijdens het zomerseizoen. In het laagseizoen van mei t/m oktober kan je wel duiken bij Phuket. Er worden dan dagtrips aangeboden. Het weer is in de zomer ook goed alleen met een hogere luchtvochtigheid en iets regen. Echter regent het absoluut niet de hele dag en je kan nog steeds uitstekend duiken in deze periode met voldoende zicht.

16 daagse duikreis “Dive Addicts”
Vanaf € 2230 per persoon

  • 3 overnachtingen Palm Garden Resort in Khao Lak
  • 6 nachten/ 5 dagen liveaboard naar de Similan Eilanden met de MY Genesis
  • 6 overnachtingen Palm Garden Resort in Phuket
  • 3 dagen duiken/ 6 duiken in Phuket
  • Alle benodigde Transfers

Vliegticket Thailand

Internationale vlucht vanaf Amsterdam of Dusseldorf vanaf € 595 p.p.

Duikvakantie groep Thailand

Wil je met de duikvereniging op duikreis naar Thailand? We bieden interessante kortingen voor groepen. Vraag nu uw offerte aan.

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen