Costa Volcan Aparthotel

Appartementencomplex met de voordelen van een hotel

Reis samenstellen

Costa Volcan Aparthotel

Lanzarote, Spanje

Vanaf: € 669

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Ruim & lichte appartementen
  • Voordelen van een appartement en hotel in 1
  • Met zwembad
  • Duiken bij Safari Diving

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Costa Volcan & Spa

Het Costa Volcan is een appartementencomplex met recent gerenoveerde appartementen in Puerto del Carmen, vlak bij het centrum, strand en de duikschool Safari Diving.

Accommodatie Costa Volcan

Het Costa Volcan appartementencomplex bestaat uit 90 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen die alle beschikken over hun eigen privé balkon. Het Costa Volcan heeft een eigen zwembad, cafetaria en spa. Daarnaast is er gratis WIFI aanwezig in de openbare ruimtes.

Alle appartementen van Costa Volcan hebben hun eigen keuken (met koelkast en toaster) , woonkamer (met bank en TV) , badkamer (met douche, WC en föhn) en een slaapkamer. Daarnaast beschikken alle appartementen over een telefoon en kluis.

Het Costa Volcan is ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Het Costa Volcan heeft kinderoppas, een kinderzwembad en een kinderspeelplek.

Duikschool Safari Diving

Al 30 jaar duikt de Nederlandse duikschool Safari Diving rond Lanzarote en heeft dan ook grote kennis en ervaring. Wil je zeepaardjes zien dan weten de duikgidsen van Safari Diving ze te vinden.

De duikschool zelf heeft een van de beste locaties van heel Lanzarote, direct aan zee. De voor de duikschool liggende baai is de meest populaire plaats voor kantduiken van Lanzarote. Naast deze duikstek voor de deur worden er duiken gemaakt bij de meer dan 30 duikstekken van Lanzarote met één van de boten. Ook snorkelaars kunnen mee.

Drie keer per dag vinden er begeleide duiken plaats onder leiding van professionele gidsen, zowel kantduiken als bootduiken.

8-daagse duikreis Costa Volcan

Vanaf € 669 p.p.

  • Vlucht naar Lanzarote
  • 20 kg ruimbagage
  • 7 nachten verblijf in een appartement met 2 personen
  • Verblijf obv logies
  • 10 duiken incl. lucht, lood en fles

Vliegticket Arrecife, Lanzarote

Vlucht per Transavia vanaf Eindhoven, Amsterdam of Rotterdam

Ook vluchten per TUIfly mogelijk, of vanuit Düsseldorf

vanaf € 300 p.p.

Duikpakketten

* 1-5 p. 6-15 p. 16-27p. 28+ p.
6 duiken € 150 € 132 € 126 € 120
10 duiken € 236 €210 € 200 € 190

*Prijzen per persoon, excl. duikmaterialen. Andere duikpakketten en huurmaterialen op aanvraag.

Duikcursussen PADI of SSI

Duikcursus PADI of SSI
Open Water € 455
Advanced Open Water € 299

Overige cursussen op aanvraag

Groepsreizen korting duiken

Wil je met de duikvereniging of een groep buddy’s duiken met een groepsreis naar Lanzarote, dan hebben wij aantrekkelijke groepskortingen. Je krijgt al 1 duikpakket gratis vanaf 6 tot 15 personen. Vanaf 16 tot en met 27 personen worden dit 2 duikpakketten gratis. En bij 28 personen of meer krijg je 3 duikpakketten gratis.

Daarnaast krijg je per persoon en per duik die je meer maakt nog weer extra korting. Plus dat het erg makkelijk is om groepen te hebben waarvan er een aantal heel veel, een aantal minder en een aantal duikers maar een paar duiken willen maken. Deze duikschool is zeer flexibel en meedenkend als het gaat om groepen. Ideale bestemming dus!

Duikpakketten mogen zelfs gedeeld worden tussen familieleden

Vraag nu de groepsofferte aan.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen