Cape Paperu Resort

Spice up your holidays!

Reis samenstellen

Cape Paperu Resort

Saparua, Molukken, Indonesie

Vanaf: € 2350

Huisje
  • Comfortabele tuinbungalows
  • Prachtige duikstekken
  • Extra Divers duikschool
  • Macro duiken en (misschien) walvissen!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Cape Paperu Resort

‘Nabucco’s Cape Paperu Resort’ ligt in het hart van de Molukken, ook wel bekend als Spice Islands. Het resort opende in 2007 en is gebouwd en wordt beheerd door het Zwitserse echtpaar Eliane en Kurt Gross. Het ligt in een 10 hectare groot natuurpark, met meer dan 100 jaar oude loofbomen, ontelbare kokospalmen en een grote verscheidenheid aan struiken en wilde orchideeën. Het resort heeft een restaurant, receptie, een bar, een kleine boetiek, een wellness-centrum en een prachtig zwembad in het midden van de palmentuin.

Accommodatie Cape Paperu Resort

Er zijn zeven geriefelijke bungalows (met 62 vierkante meter leefruimte), uitgerust met airco, half open badkamer (met een direct uitzicht op de sterrenhemel) en een groot terras met een prachtig uitzicht op zee. Vier bungalows zijn geïntegreerd in de natuur, met nog meer privacy en 3 nieuwe ‘Palm Garden Bungalows’ (met 25 m² en 16 m² terras).

Alle kamers hebben een kluisje, een minibar, een dispenser voor gratis drinkwater en een koffie- en thee faciliteiten. De uitstekende regionale keuken gebruikt uitsluitend verse -wellicht zelfs ter plekke gekweekte- ingrediënten. Als vanzelfsprekend is vers gevangen vis één van de belangrijkste onderdelen van de maal.

Duikcentrum Cape Paperu Resort

Het Extra Divers duikcentrum ligt vlakbij het Cape Paperu Resort en heeft een zoetwater spoelbad en een droogruimte. Het duikcentrum wordt beheerd door Kurt Gross, PADI-en CMAS gecertificeerd, die vanwege zijn uitzonderlijk kennis van het duiken in de regio garant staat voor onvergetelijke duikervaringen. Bijna elke wens op duikgebied zet hij om in werkelijkheid.

Er is veel keus in beroemde duikspots rond de eilanden Saparua, Molana, Nusa Laut, Haruku en Ambon, allemaal op 15 tot 45 minuten varen. Of ontmoet manta’s bij het huisrif en bewonder de bultrugwalvissen: spectaculaire duikervaringen voor iedereen. Het duikcentrum is tijdens de moesson in Saparu van juli tot augustus gesloten. Er worden 12 liter aluminium tanks gebruikt, met DIN- en INT-adapters, EHBO-kits en zuurstof bij het duikcentrum en in de boten en Nitrox tegen bijbetaling.

Excursiemogelijkheden Cape Paperu Resort

Snorkelen, kanoën in een dugout (traditionele vissersboot), diverse revitaliserende spa- en wellness behandelingen, zoals massage, peeling en aromamassages. Verder biedt Paperu diverse excursies naar de buureilanden Ambon, Haruku, Nusa Laut, Molana en Seram aan.

9-daagse duikreis Cape Paperu Extra Divers vanaf € 2.350,- p.p

  • Retourvlucht Amsterdam – Jakarta
  • Retourvlucht Jakarta – Ambon
  • Transfer Ambon – Paperu v.v.
  • 7 Nachten tuinbungalow volpension
  • 10 Duiken

EWDR is een gespecialiseerd duikreisbureau. Daarom is bij ons vanzelfsprekend ALTIJD een duikpakket bij de prijs inbegrepen.

 

* De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen