Buceo Anilao Beach & Dive Resort

Luzon | Filipijnen, prachtig macro- en muck paradijs

Reis samenstellen

Buceo Anilao Beach & Dive Resort

Luzon, Filipijnen

Vanaf: € 1275

Huisje Vliegreis inbegrepen
 • Nudibranch hoofdstad
 • Nitrox en 15L flessen beschikbaar
 • Macro en muck
 • Uitstekend geschikt voor OW fotografen

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Accommodatie | Buceo Anilao Beach & Dive Resort

Buceo Beach & Dive Resort ligt op een zeer rustig eigen terrein van 5000m² aan de zuidpunt van Luzon. Je kan er het hele jaar door duiken alhoewel er wel een laag- en hoogseizoen is. Het resort heeft een restaurant met internationale keuken en a la carte maaltijden, bar met cocktails, 2 infinity zwembaden waarvan 1 geschikt voor duikcursussen en een massage-salon.

Er worden verschillende soorten excursies georganiseerd. Behalve duiken kun je er ook prima surfen. Daarnaast is er een kinderoppasservice mogelijk en het vervoer van en naar de luchthaven is met eigen busjes. Het is de ideale plek om de prima service en de beroemde gastvrijheid van de Filipijnse bevolking te ervaren. Het management is Filipijns maar ook deels Europees. Het resort beschikt over een cameraruimte met 18 individuele werkplekken met luchtpistolen, kluisjes en gematteerde bureaus.

Buceo Anilao Beach & Dive Resort heeft een onbelemmerd uitzicht op de zee met prachtige zonsondergangen. In totaal heeft het resort 17 kamers en er zijn verschillende soorten kamers beschikbaar, namelijk:

 • Een standaard kamer: tweepersoonsbed, airco, warm water douche. Deze kamer heeft geen balkon.
 • De sea view superior kamers: een tweepersoonsbed,  éénpersoonsbed, airco, ventilator, badkamer met douche, kluisje, balkon en minibar.
 • De Sea View Deluxe Cabana’s: twee tweepersoonsbedden of aparte bedden. Ze hebben led-TV, airco, ventilator, badkamer met douche en een balkon.

Duiken |  Anilao

Er is van alles te duiken bij Buceo Anilao Dive Resort. Van de eenvoudige tot de spectaculaire driftduik. Een duikvakantie met circa 50 duikstekken op 5 tot 40 minuten varen. De hoofdstad van het duiken rondom Luzon is zonder twijfel Anilao, het paradijs van het macroduiken. De wateren rond Puerta Galera behoren al jaren tot de meest diverse ter wereld. Harde en zachte koralen, rifvissen, mandarijn vissen, pygmee zeepaardjes, frogfish. Een genot voor iedere duiker die van macro houdt en bovenal voor de onderwaterfotograaf.

Door de nabijheid van de haven liggen er op de bodem diverse wrakken, de thuishaven van vele marine soorten. Anilao telt wel 400 soorten naaktslakken! De 52 duikstekken bij Buceo Anilao Dive Resort liggen tussen de 1 en 30 minuten varen, behalve Verde Island en Puerto Galera

Duikschool | Buceo Anilao Beach & Dive Resort

De duikschool van het Buceo Anilao Beach & Dive Resort is gelegen op het terrein van het resort. Het PADI Dive Center biedt dagelijks dagtochten, evenals cursussen voor beginners en gevorderden. Ze duiken met traditionele bangka’s, Deze typische Filipijnse boten zorgen voor de stabiliteit op het water. Meestal gaan er 6 tot 8 duikers per boot mee. Dagelijks worden er 4 duiken aangeboden op meer dan 50 verschillende duikstekken, waaronder ook grotduiken en wrakduiken. Het huisrif van Buceo Anilao Beach & Dive Resort is ook uitermate geschikt voor nachtduiken en het resort biedt ‘blackwater dives’ aan. eschikbaar zijn 12 liter aluminium flessen met zowel DIN als INT, te vullen met lucht en Nitrox. Op aanvraag zijn er 15L flessen. Als je meer dan 2 duiken per dag wilt maken gedurende 3 of meer dagen, boek dan het onbeperkt duiken pakket op de Filipijnen.

Een ideale plek voor een duikvakantie op de Filipijnen

8-daagse duikreis Buceo Anilao Beach & Dive Resort
vanaf € 1275 per persoon

 • Internationale vlucht naar Manila
 • 7 nachten in een 2-persoons standaard kamer
 • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt
 • Transfer Manila-Anilao vv
 • 10 bootduiken (2 tank)

Buceo Anilao Beach & Dive Resort | accommodatie

7 nachten verblijf in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt

Toeslag Sea View Superior Kamer € 90 p.p.
Toeslag Sea View Deluxe Cabana € 200 p.p.

Voor de sea view deluxe en superior geldt een korting van 20% op de kamerprijs in het laagseizoen (1 juli tot 31 oktober).

Vliegticket Filipijnen

Internationale vlucht naar Manila vanaf € 629 p.p.

Duiken Buceo Anilao

8 duiken € 282 p.p.
10 duiken € 350 p.p.
12 duiken € 412 p.p.
14 duiken € 465 p.p.
16 duiken € 515 p.p.

Onbeperkt duiken Buceo Anilao

Maximaal 4 duiken per dag of 3 dag duiken en 1 nachtduik

3 tot 8 dagen € 110 per dag
9 of meer dagen € 95 per dag

Toeslag $38 p.p. voor duikstekken Verde Island en Puerto Galera (3 duiken incl. lunch en snacks).

Transfers

Transfer vanaf Manilla duurt 2,5 uur. Dit kan met een privé transfer vanaf de luchthaven of dat je een stuk met de lokale bus rijdt en aldaar opgehaald wordt. We zijn in de prijsberekening uitgegaan van een privé transfer.

Groepsreis Filipijnen

Wil je met de duikvereniging of een groep duikers naar Buceo Anilao? Vraag naar de mogelijkheden via een offerte.

*De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen