Blue Melody Liveaboard

Een comfortabele boot met ervaren bemanning

Reis samenstellen

Blue Melody Liveaboard

Egypte

Vanaf: € voor 999,- p.p. *AANBIEDING*

Boot
  • 8 juli tot en met 15 juli
  • Nog maar enkele plekken beschikbaar
  • Unieke route
  • Afgeprijsd van €1499,- naar €999,-

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Vanaf de Blue Melody kunt u het hele jaar door duiken in de Rode Zee. Het is een comfortabel en ruim jacht met in totaal 13 cabines, elk met een eigen badkamer, klimaatbeheersing, minibar en tv.

De maximale bezetting is 26 duikers.

Het duikdek van de Blue Melody is groot genoeg zodat alle gasten zich er kunnen omkleden. Er is voor iedereen een opslagruimte voor alle uitrusting op het dek. De routes brengen je naar de mooiste duikplekken van de Rode zee, van wrakken en riffen tot aan de diepte van St. Johns.

In de ruime eetzaal wordt het buffet geserveerd. Er is een tweede overdekte salon op het bovendek wat leidt naar het terras. Op het zonnedek zijn er ligstoelen voor iedereen aan boord.

8-daagse duikreis Blue Melody Liveaboard voor €999 p.p.

  • Transfer  luchthaven – liveaboard
  • 7 overnachtingen Blue Melody Liveaboard
  • 6 dagen duiken met maximaal 4 duiken per dag
  • Route: Daedalus tot St. Johns
  • Volpension
Inclusief

Op de boot zijn de volgende zaken inclusief: Water/koffie/thee/frisdranken, maaltijden, 12L cilinder met luchtvullingen en gewichten.

Exclusief

Internationale vlucht

Te voldoen op boot: inreisvisum, lokale havengelden en belastingen.

Optioneel

Cabine-upgrades

Verhuur duikuitrusting

Nitrox

Duikcursussen

Privé duikgids

 

Vaarroute: Ultimate Red Sea

Deze unieke route begint en eindigt in Hurghada. Je zal dagelijks maximaal 4 duiken maken. We bezoeken de beste duikspots bij Daedalus en St. Johns. Het zeeleven bestaat uit veel verschillende haaien en een van de mooiste riffen van de Rode Zee om in te duiken met een overvloed aan koraal.

St. Johns

St. Johns heeft een prachtig koraalrif waar veel haaien zwemmen. Opvallend in dit gebied is het rode zweepkoraal. Ook zijn er prachtige wanden vol koraal. Dit is waar diverse hamerhaaien zich bevinden.

Daedulas

Daedulas staat bekend om het enorme rif met rondom steile muren. Hier zwemmen heel veel verschillende haaien zoals de zilver punthaaien, grijze rif punthaaien en hamerhaaien die je hier vaak zult tegen komen. Zuidelijk zwemmen er zelfs voshaaien. Hiernaast zijn er ook barracuda’s, tonijn en maltra’s te zien. Schoonmaakstations zijn overal te zien.

 

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen