Black Rock Lodge

Eco Lodge in de jungle van Belize

Reis samenstellen

Black Rock Lodge

Belize

Vanaf: € 295

Activiteit
  • Jungle verlenging
  • Ideaal als verlenging op duikvakantie!
  • Inspanning & ontspanning
  • Maya ruines

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Black Rock Lodge

Als verlengingspakket na een duikvakantie op Belize is de Black Rock Lodge een aanrader. Inspanning en ontspanning in een prachtige omgeving.

Activiteiten Black Rock Lodge

De rijke jungle biedt meer dan genoeg mogelijkheden voor verkenning en avontuur. Of het nu kanoën in de Macal rivier, paardrijden in de grotten of wandelen in de groen bedekte heuvels is, er is altijd wat te zien. In de bossen rond de Lodge zijn bijvoorbeeld 200 soorten vogels te zien. Een aantal activiteiten zijn paardrijden, kanoën, tuben, wandelen, vogels spotten, mountainbiken, zwemmen en caving. Daarnaast biedt de Black Rock Lodge ook tours met een gids aan naar de unieke Maya ruines waarvan Tikal de bekendste is.

Accommodatie Black Rock Lodge

De dertien lodges hebben gemeen dat ze alle dertien een prachtig uitzicht hebben over de Black Rock canyon, de Macal rivier en de omliggende jungle. Alle bungalows zijn eenvoudig ingericht, hebben eigen badkamers en toiletten en de decoratie is verzorgd door lokale artiesten.

Er wordt door de Black Rock Lodge zoveel mogelijk afwal gerecycled en tevens beschikt de Black Rock Lodge over eigen water en stroomvoorziening.

Voorbeeldberekening Black Rock Lodge

  • Transfers Belize City – Black Rock Lodge
  • 5 dagen/4 nachten-verblijf in een cliffview cabin o.b.v. 2 personen
  • 9% hotelbelasting (overnachtingen)

Totaalprijs BlackRock Lodge € 295,- per persoon

*De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

Er zijn verschillende activiteiten in de omgeving mogelijk alsmede dagtochten.

Combineer de Black Rock Lodge met een duikverlenging!

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen