Aquiles Eco Hotel

Aquiles Eco Hotel: Modern eco hotel op Sao Vicente

Reis samenstellen

Aquiles Eco Hotel

Sao Vicente, Kaapverdie

Vanaf: € 995

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Gezelligste duikeiland van Kaapverdië
  • Inclusief 10 duiken
  • Enorme visvariatie
  • Goede reviews op TripAdvisor

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Aquiles Eco Hotel

Het Aquiles Eco Hotel dichtbij het strand Sao Pedro Beach op het eiland Sao Vicente, Kaapverdië. Het hotel is robuust en modern vormgegeven. Niet alleen kun je hier verblijven voor een prima prijs maar het Aquiles Eco Hotel neemt het ECO in haar eigen naam zeer serieus. De meubels zijn gemaakt van gerecycled hout, het water wordt hergebruikt en er wordt gebruikt gemaakt van organische zeep, schoonmaakmiddelen en beddengoed (katoen).

Het hotel ligt op 200 meter van het strand en op 15 km van het centrum van Mindelo. Bij het arrangement zijn 6 of 10 duiken inbegrepen, verdeeld over resp. 3 of 5 dagen. Het zijn allemaal duiken waarbij je met een zodiac of vissersboot op pad gaat. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. Ter plaatse kan je voor een klein prijsje lekker eten in de restaurants. Wil je liever het gemak van halfpension, dan kan dit uiteraard bijgeboekt worden.

Aquiles Eco Hotel | de kamers

Het 3-sterren hotel heeft 12 kamers en biedt open haard, balkon en een douche met gratis toiletartikelen. Je kunt terecht in een van de drie soorten kamers.  Alle kamers zijn licht en modern ingericht. Een van de grote pluspunten is het uitzicht door de grote panoramaramen.

Gasten zijn enthousiast over de het vriendelijke en enthousiaste personeel. Lees hier meer reviews over het Aquiles Eco Hotel.

Tweepersoonskamer: deze kamer is voor stelletjes en is ingericht met een tweepersoonsbed.

Vriendenkamer: zoals de tweepersoonskamer maar met 2 keer een 1-persoonsbed.

Familiekamer ofwel suite: de familiekamer geschikt voor 4 personen en beschikt over een 2 1-persoonsbedden en 1 keer een tweepersoonsbed.

Aquiles Eco Hotel | Dive Tribe

Duiken in Kaapverdië doen we met de duikschool van Dive Tribe. EWDR biedt deze duikschool exclusief aan in Nederland en België! Een prima duikschool met vestigingen zowel op het eiland Sao Vicente als Sao Antao.

De duikschool is kleinschalig maar prima ingericht. Elke ochtend word je opgehaald bij het hotel en naar de duikschool  van Dive Tribe gebracht. Met een zodiac ga je dan naar een van de vele duikstekken om fantastische duiken te maken. Na een surface interval in een rustige baai maak je de 2e duik van de dag. Aan het begin van de middag ben je terug in het hotel en kun je uitrusten bij het zwembad of lekker de stad ingaan. In het hoogseizoen maken ze ook wel de duiken in de middag.

Duiken kun je het hele jaar in Kaapverdië. De watertemperatuur schommelt tussen de 22 graden in januari tot 27 graden in september. In de winter en voorjaar heb je iets meer kans op stevige wind.

 

8-daagse duikreis Aquiles Eco Hotel
vanaf € 995 p.p.

  • Vlucht per TAP Portugal of TUIfly
  • 7 nachten in het Aquiles Eco Hotel
  • Verblijf in een 2- of 4-persoonskamer incl. ontbijt
  • 10 duiken / 5 dagen
  • Inclusief lucht, lood en fles

Exclusief: visum € 25, persoonlijke uitgaven, extra duiken, transfers naar de duikschool.

Aquiles Eco Hotel

1- en 3-persoonskamers, non-diver, duikpakket met 6 duiken en extra nachten zijn op aanvraag.

Vliegticket Sao Vicente | Kaapverdië

Het hele jaar door kan je met TUIfly en TAP Portugal naar Sao Vicente vliegen. Met TAP Portugal heb je een overstap via Lissabon. Met TUI vlieg je in de meeste gevallen via Sal retour. Voordeel van TAP: 2x 23 kg ruimbagage.

Internationale vlucht naar Sao Vicente
– Hele jaar met TUIfly vanaf Amsterdam
– Hele jaar door vanaf Amsterdam of Brussel met TAP via Lissabon
ca. € 400 p.p.

Groepsreis Sao Vicente | Kaapverdië

Wil je met de duikschool of groep duikbuddy’s naar Kaapverdië? Vraag ons naar de mogelijkheden op info@ewdr.com. Elke groep wordt een GRATIS rondtour over het eiland aangeboden op de laatste dag voor vertrek. Verblijf je met de groep op Sao Vicente, dan kan je tegen een toeslag een dagtocht op Santo Antao bijboeken.

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen