Amaan Bungalows

Bungalows met de charme van de Indische Oceaan!

Reis samenstellen

Amaan Bungalows

Zanzibar, Tanzania

Vanaf: € 1515

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Aan het strand
  • Vriendelijke staff
  • Top ranking op Tripadvisor
  • Duiken in  de Indische Oceaan

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Amaan Bungalows Beach Resort

Naast de Langi Langi bungalows hebben we nog een mooie accommodatie op het eiland Zanzibar, de Amaan Bungalows Beach Resort. Of je nu een lange strandvakantie wil houden, wil gaan duiken of allebei, bij de Amaan Bungalows Beach Resort heb je een prachtig verblijf. De Amaan Bungalows Beach Resort wordt geroemd vanwege het vriendelijke en behulpzame personeel, de ruime, schone kamers en het prima restaurant.

Bekijk ook de top Tripadvisor reviews!

Accommodatie Amaan Bungalows

De Amaan bungalows Beach Resort is ingericht in de typische Zanzibar stijl, met veel hout, een palmendak en aardekleuren. Het betreft een eenvoudig resort maar prima resort,  wel zijn bijvoorbeeld de invloeden van de zee terug te zien zijn in o.a. het sanitair. De bungalows liggen om een kleurrijke tropische tuin met, omringd door bloemen. De bungalows hebben moderne badkamers, een king size bed en een muskietennet. Op nog geen minuut lopen wacht het warme water van de Indische oceaan.

Faciliteiten Amaan Bungalows

Met uitzicht over zee, kun je bij het restaurant van de Amaan Bungalows Beach Resort terecht voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een drankje.

Duikschool East Africa Diving

Zanzibar is voor duikers een droom, met een watertemperatuur van 27 graden en een overvloed aan harde en zachte koralen, naaktslakjes, schorpioenvissen en zeepaardjes.

Voeg daarbij de bezoekende grote jagers zoals haaien, barracuda’s en walvishaaien en je hebt een topbestemming te pakken!

East Africa Diving brengt je naar de beste duikstekken rond Zanzibar. Het team heeft meer dan 15 jaar duikervaring rond Zanzibar en weet dan ook de beste duikstekken voor je te vinden!

9-daagse duikvakantie Amaan Bungalows
vanaf € 1515 p.p

  • Vlucht naar Zanzibar
  • 20 kg ruimbagage
  • 7 nachten in een 2-persoons tuinkamer
  • logies en ontbijt</li

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen