Alam Anda Oceanfront Resort

Betaalbaar luxe resort

Reis samenstellen

Alam Anda Oceanfront Resort

Tulamben - Bali, Indonesie

Vanaf: € 1375

Huisje Vliegreis inbegrepen
  • Duikschool Werner Lau
  • Vlakbij het beste duikgebied van Bali
  • Tulamben Liberty Wreck
  • Huisrif

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen

Alam Anda Resort

Het resort ligt aan de noordoost kust van Bali.

Faciliteiten Alam AndaResort

Het Alam Anda Resort heeft een zwart lavastrand en is gelegen in een grote palmentuin. Sinds maart 2007 beschikt het resort over twintig bungalows. Het resort heeft een zwembad, restaurant, poolbar, duikcentrum met poolbar en natuurlijk een spa.

Accommodatie Alam AndaResort

De bungalows van het Alam Anda Resort , verschillend qua grootte en luxe, zijn allemaal gebouwd met traditionele materialen zoals bamboe, mahonie en rotan. De bungalows zijn ingericht zonder poespas maar wel met stijl. Door de traditionele bouwstijl, een puntdak met opening in het midden, zijn de bungalows verzekerd van een verkoelende zeebries. Elke bungalow beschikt over een eigen douche en toilet (met warm en koud water) en een klamboe.

De luxere bungalows hebben tevens airco, terras en zelfs een eigen zwembad behoort tot de mogelijkheden.

Duiken Alam Anda Resort

Het water heeft het hele jaar door een temperatuur van tussen de 25 en 29 graden. In de naaste omgeving zijn er mooie duikstekken te vinden op zo’n 5 minuten tot een uur varen. Op andere plekken op het eiland zijn er ook geweldige duikstekken. Dan maak je een dagtocht naar bijvoorbeeld Batu Kelebit, Gili Selang, Secret Bay, Nusa Penida met haar manta point, Padangbai, Angel Canyon, Coral Trappen, Amed en Lovina. Met de minibussen van het hotel of de boot word je naar deze duikstekken gebracht.

Het hotel heeft een erg mooi eigen huisrif met op ongeveer 10 meter diepte mooi koraal met veel soorten vis. Vlakbij het resort zijn er nog 2 mooie duikstekken namelijk de Kubu Drop Off en de Kubu Coral Garden met zowel hard als zacht koraal en een aantal krab soorten, basslets en baracudas. Er worden zelfs witpuntrifhaaien en verpleegsterhaaien gespot, echter moet de stroming dan wel meezitten. Een absolute must is een duik bij Tulamben waar het USS Liberty Wrak ligt.

Net zoals je op de andere resorts gewend bent van Werner Lau, zorgen ze ervoor dat alle duikapparatuur voor je gereed staat en naderhand weer opgehaald wordt. Geen gesleep met de duikuitrusting geeft echt een vakantiegevoel.

9-daagse duikreis Alam Anda Resort
Vanaf € 1.375 p.p.

Inclusief

  • Retourvlucht Amsterdam of Dusseldorf – Bali
  • Transfers luchthaven Denpasar – hotel
  • 7 Overnachtingen in 2-persoons seaviewbungalow
  • Verblijf op basis van logies en ontbijt
  • Duikpakket van 6 duiken

EWDR is een gespecialiseerd duikreisbureau. Daarom is bij ons vanzelfsprekend ALTIJD een duikpakket bij de prijs inbegrepen.

 

* De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse

Met EWDR ga je graag in zee...

Laat uw reis op maat samenstellen