Groepsreizen

Samen genieten van het duiken

Groepsreizen

Duiken is fantastisch maar soms wil je die ervaring delen en dan zijn groepsreizen de ideale oplossing. Met een groep genieten van een fantastische duikbestemming.

Groepsreizen naast gezellig ook nog eens lekker makkelijk omdat alles wordt georganiseerd. Ook kan het zijn dat je geen buddy hebt om mee te duiken en dan zijn groepsreizen een uitkomst.

EWDR biedt verschillende soorten groepsreizen aan:

EWDR groepsreizen en expedities

De EWDR Groepsreizen zijn duiktrips met een speciaal tintje. Net even een andere plek, een speciale duikdag, gezamenlijk diner inbegrepen, excursie en uiteraard onze EWDR reisbegeleiding.

Groepsreizen duiken

Als je een mooie duikreis wilt met andere Nederlandse en/of Belgische duikers? Zoek je tijdens een reis altijd de gezelligheid van de groep op? Boek dan nu onze groepsreizen naar leuke, verrassende duikbestemmingen. Dit kan een liveaboard of resort zijn, ver weg of dichtbij, goedkoop of een aanslag op jouw vakantiebudget…  maar o-zo de moeite waard om daar eens te gaan duiken. Wij zorgen dat uiteraard alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Naar een Nederlandse duikschool in het buitenland, naar een bestemming waar je het prettig vindt om met meerdere personen naar toe te gaan, naar een duikplek waar je lekker kan kantduiken of een cursus kan gaan doen om je skills bij te spijkeren. Deze groepsreizen bieden dan uitkomst.

Groepsreis met de duikvereniging

Wil je op pad met jouw duikbuddy’s of de duikvereniging? Zeg maar waar je naar toe wilt of welk budget er is en wij maken een mooie groepsreis. Met aantrekkelijke kortingen zoals bijvoorbeeld 8e duiker gratis verblijf en duiken.

Doordat deze groepsreizen geboekt worden door Nederlandse en Belgische duikers, zijn dit eigenlijk ook een soort nationale groepsreizen. Een week met elkaar dezelfde passie delen schept een band.

Terug naar vorige pagina

Geplande groepsreizen

2017

23-30 septemberDive & Marine Life Support Cursus Bonaire
10-19 novemberNOB Lezersreis Kenia incl. cursus onderwaterbiologie Wereldwijd

2018

14-28 februariGoing Deep South – duikexpeditie Malediven

Beschikbare reizen

Naar top van pagina