Nautilus II Liveaboard

Voor het echte Malediven gevoel

Boot Vliegreis inbegrepen

Nautilus II Liveaboard

Vanaf: € 1785

Malediven

 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Rating
 • Het beste van de malediven
 • Karakteristiek houten schip
 • Zomerspecials!
 • Exclusief boekbaar bij EWDR

Nautilus II Liveaboard

Met een lengte van 43 meter is de Nautilus II erg ruim voor een liveaboard. Gebouwd van hout in traditioneel Malediviaans design is het een prachtig schip om te zien. Aan boord zijn 12 grote en luxe hutten voor maximaal 24 duikers. Na de duik kun je genieten van een vers getapt biertje of vers geperst sap in de grote salon.

Aan boord is er een 12L en 14L PTG met DIN- en INT-aansluiting. Een adapter hoef je daarom niet mee te nemen. Verder is lood en een loodgordel voor je beschikbaar. Voor de rest van de duikuitrusting moet je zelf zorgen. Omdat je je in een stromingsrijk duikgebied bevindt, wordt er een stromingsboei voor iedere duiker voorgeschreven. Er is gratis WIFI aan boord.

De duiken worden vanaf de duikdhoni uitgevoerd en de duikmaterialen blijven aan boord. Hij is zo ingericht dat je het jacket, het apparaat en de flessen altijd gemonteerd kunt laten. Voor de resterende uitrusting heb je altijd de beschikking over een zitje en een duikkorf.

Minimale aantal gelogde duiken is 40 om deel te nemen aan de liveaboards op Nautilus II.

Routes Nautilus II Liveaboard

De route die met de Nautilus II Liveaboard het meest gevaren wordt is een combinatie van het Male -en Ari Atol. In een week vaar je dan van Male naar het zuiden van het Ari Atol, waar de meeste walvishaaien worden gespot. Vanuit het zuiden van het Ari Atol wordt er via het noorden van het Ari Atol weer terug naar het Male atol gevaren. Voor bepaalde data zijn er twee-weekse trips gepland of trips naar het noordelijke gedeelte van de Malediven, naar het Hanimaadoo Atol.

Routes hele jaar  duur Vaarschema
Ari & South 8d/7n
10d/9n
11d/10n
Male – North Ari Atoll – South Ari Atoll – Felidhoo Atoll – South Male Atoll – Male
South 8d/7n Male – South Male Atoll – Felidhoo Atoll – South Male Atoll – Male
Routes jan – half april duur Vaarschema
Deep South 13d/12n Male – South Male Atoll – Felidhoo Atoll – Mulaku Atoll – Thaa Atoll – Lamu Atoll – Thaa Atoll – Mulaku Atoll – Felidhoo Atoll – South Male Atoll – Male
South Special 12d/11n Male – South Male Atoll – Felidhoo Atoll – Mulaku Atoll – Thaa Atoll – Lamu Atoll – Huvadhoo Atoll (one way)
South 10d/9n Male – South Male Atoll – Felidhoo Atoll – Wataru Atoll – Mulaku Atoll – Felidhoo Atoll – South Male Atoll – Male
Zomer 
juli – oktober
duur Vaarschema
North Special 10d/9n Male – North Male Atoll – Baa Atoll – Nono Atoll – Shaviyani Atoll – Haa Dhaalu Atoll – Hanimadhoo (one way)

8-daagse duikvakantie Nautilus II Liveaboard
vanaf € 1785 p.p.

 • Vlucht Amsterdam of Düsseldorf – Male v.v.
 • Alle benodigde transfers
 • 7 overnachtingen Nautilus II Liveaboard
 • Route Ari & South Summer Special
 • Volpension
 • 3 duiken per dag

Prijzen Nautilus II Liveaboard

Prijs per persoon exclusief vlucht

Route Summer Special
eind mei – eind sept.
Hoogseizoen
Oktober – eind mei
8d/7n € 1204 1722
9d/8n € 1376 € 1968
10d/9n € 1548 € 2214
11d/10n €1720 € 2460
12d/11n € 1892 € 2706
13d/12n € 2064 € 2952

Vliegticket Malediven

Vlucht vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel
met Etihad, Condor, Emirates, Air Berlin,
vanaf € 580 p.p.

* De prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.

 • Gebruik van Nitrox € 14 per dag
Toon live beschikbaarheid
Warning: simplexml_load_file(): https://isac-soft.com/nautilus/tabledemo_weblinedesign_01_en.asp:15: parser error : StartTag: invalid element name in /var/www/vhosts/ewdr.com/httpdocs/wp-content/themes/ewdr/functions.php on line 266 Warning: simplexml_load_file(): if (!window.jQuery) { document.write(' Fatal error: Exception thrown without a stack frame in Unknown on line 0